2777
2789

خانوما ب این اعتقاد دارید که مثلا یکی شمارو اذیت کنه ب ناحق اونوقت سرش بیاد یا به حق یعنی حقتون باشه اذیتتون کنه و سرش بیاد 

منو دوتا جاریام از خواهر شوهرام خون گریه میکنیم ... همش از خدا میخوام نه کمتر نه بیشتر ناراحتی های ما نصیبشون بشه

نمیدونم سرشون میاد یانه 😔😔خانوادم ناراحتن از اینکه خواهر شوهرام افریتن 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت هييييچ كارى ازت دستت برنمياد براى اينكه از خودت دفاع كنى و سرجاشون بشونى شون؟ 

نه چون شوهرم بااوناست

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

یکی از اقوامم یه پسر خدا بهش داد که خیلی لکنت داشت موقع حرف زدن..یه نفر از آشناهاشون هر وقت بچه رو میدید مسخره میکرد و میخندید زن گنده...قلب مادر بچه خیلی شکست گفت از ته دل نفرینش کردم..او خانوم سه تا پسر بعد ازدواجش دنیا آورد دوتاش لال بودن...

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

من بهم خیلی ظلم شده اما ندیدم جواب بگیرن 

مخصوصا شوهرمو خانوادش 

یجوری بعضی وقتا نفرینشون میکنم که نفسم از اشک و آهم بند میاد اما هروز موفق تر خوشحال تر از دیروزن

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
یکی از اقوامم یه پسر خدا بهش داد که خیلی لکنت داشت موقع حرف زدن..یه نفر از آشناهاشون هر وقت بچه رو م ...

یاخدااا😔😔

یکی از اقوامم یه پسر خدا بهش داد که خیلی لکنت داشت موقع حرف زدن..یه نفر از آشناهاشون هر وقت بچه رو م ...

گاهی فکر میکنم اینا فقط تو فیلم هاس خودم به چشم ندیدم تاحالا 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
من بهم خیلی ظلم شده اما ندیدم جواب بگیرن  مخصوصا شوهرمو خانوادش  یجوری بعضی وقتا نفرینشو ...

دقیقا منم همینم ها منم یعنی جاریام که قبل من عروسشون بودن روز خوش ندیدن ازشون و دعواهاشون خیلی سره چرت و پرته ولی دل میشکنن شدید یا شوهرامونو یاد میدن 

کارما خیلی تاثیر داره

یکی از خواهرشوهرام  تو زمان عقدمون خیلی اذیت میکرد یعنی خییییلیا جوری بود ک به شوهرم میگفت از من جداشه ولی به چیزی ک میخواست نرسید منم سپردمشون به خدا:///

خودش چهارتا دختر داره دوتاش نامزدن دوتاشونم همون بلاهایی ک سر من اورده بود داره سرشون میاد :((( 

●•هدفـم آزادی! دیـنم انـسانـیت! مکتـبم ؋ـمیـنیـسم!
گاهی فکر میکنم اینا فقط تو فیلم هاس خودم به چشم ندیدم تاحالا 

یکی با دل شکسته نفرین کنه واقعا میگیره...من بارها به چشم دیدم..برا خودمم پیش اومده

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
دقیقا منم همینم ها منم یعنی جاریام که قبل من عروسشون بودن روز خوش ندیدن ازشون و دعواهاشون خیلی سره چ ...

خدا به دادت برسه کاش قبل ازدواجت یه تحقیق از جاریات میکردی