2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من امروز اینجوریم۔۔دوبارم اسهال شدم گلاب به روتون 

نگران نباش

منکه چندباری موز خوردم که حداقل اسهال نشم😑😑😑

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
نه بدن تا دو ماه مقاوم میشه  

خداروشکر واقعا نگرانم

خیلی از اطرافیانم و نزدیکان گرفتن

متاسفانه خیلی برا پسرم‌میترسم

اما اصلا همکاری نمکنه و هرچی هم براش توضیح میدم متوجه نمیشه

اکثرا در و پنجره رو باز میزارم که هوای خونه عوض بشه

اما هرکی این پستو خوند 

خواهشا اگه تو اطرافتون کسی کرونا گرفت براش سوپ داغ درست کنید و ببرید

منکه در حسرت موندم یه نفر یه کاسه آش یا سوپ داغ برام بیاره

شوهرمم به مادرش گفته بود براش سوپ بپز

هم خودش هم دخترش زنگ زدن گفتن ایشالا زودتر خوب بشی سعی کن خودت یکم سوپ بپزی بخوری!!!!

حالا اصلا خبر نداشتن کرونا گرفتم اما من بخاطر اینکه خدای نکردی کسی رو بیمار نکنم خونه هیچکدوم نمیرفتم .

نه بدن تا دو ماه مقاوم میشه 

نه .....اولا اینجور میگفتن ولی الان نه.

حتی پرستار بقیه اله تهران که مبتلا شدن  خوب شدن 

رفته از خواهر بیمارش مراقبت کنه ....هر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دو‌فوت کردن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
اما هرکی این پستو خوند  خواهشا اگه تو اطرافتون کسی کرونا گرفت براش سوپ داغ درست کنید و ببرید ...

اصلا مبتلا هم نبودی 

نباید می‌رفتی 

معلومه خودتون هم مراقب نبودی

مردم همه جا میرن بعد میگن هیج جا نرفتیم

بالفرض بری خونه مادرت

پدرت که بیرون میره خواهر و برادرهای دیگه آت هم اونجا میان که هر کدوم زن و‌شوهر دارن که هر کدومشون جداگانه جاهای مختلف میرن.حساب کن ببین که چند نفر میشه...البته بیرون رفتنای اونا که با بقیه در تماس بودن رو در نظر بگیر....

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
نه .....اولا اینجور میگفتن ولی الان نه. حتی پرستار بقیه اله تهران که مبتلا شدن  خوب شدن  ...

خوب مقاومته بدن تا دوماهه۔اول شش ماه بود ۔یعنی اوایل میگفتن تا شش ماه نمیگیره مجدد۔۔۔ولی الان میگن بعد دوماه دوباره میگیره 

اصلا مبتلا هم نبودی  نباید می‌رفتی  معلومه خودتون هم مراقب نبودی مردم همه جا میرن بعد م ...

منکه گفتم بخاطر مشکل تنفسی که دارم ماسک نمیتونم بزنم 

اما 

عزیزم شهر ما وضعیت سفید بود

و از اسفند تعداد فوتی کرونا اینجا ۲ نفر بود 

به لطف تعطیلات نیمه خرداد و سرازیر شدن مهمونای محترم از شهرای بزرگ الان وضعیت از قرمز هم رد شده به حاد رسیده

جوری که دیگه مرکز کرونا فقط از افراد بالای ۶۰ سال با بیماری زمینه ای تست میگیرن و من بعد چند روز اصرار همسرم و با بردن نامه ازم تست گرفتن

بازم امیدوارم هیچکس به این ویروس مبتلا نشه چه اونی که مراعات  میکنه چه اونایی که به هردلیلی مراعات نمیکنن.

یه مورد دیگه اینکه من مادرم تنهاست و پدرم فوت کردن

و هرروز حتی تو این حال بد هم میرم بهش سر میزنم 

درحالیکه خودم بسختی سرپا بودم اما یک هفته هرشب پیش مادرم موندم تا حالش بهتر بشه.

آدمای تنها تو قرنطینه از دلتنگی و بی کسی میمیرن😭