2777
2789
اینقدر رفتی تست دادی گرفتی

نه عزیرم علائمم قطعی بود 

بخاطر محیط کارم و همکارا و مراجعه کننده هام تست میدادم که اگه مثبت شدم بقیه رو درگیر نکنم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتری هم توتلویزیون وتوبرنامه طبیب گفت که فقط ازمایش حلق وبینی درسته،ازمایش خون الکیه

نگفت چی استفاده کنیم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
فقط مسکن و استراحت و مایعات  البته برا منی که مثلا خفیف گرفته بودم😭

من مادرم بستری شد خواهرم و بابام هم گرفتن ولی خفیف و از بین رفتن چشایی بویاایی فقط خودشون دو هفته قرنطینه کردن

الان روزه چندمته؟ خوبی؟ 

الان روز دهم 

اما هنوزم بدن درد و تهوع و کوفتگی دارم 

گاهی تب و سردرد هم هست 

افت فشار و سرگیجه

الان روز دهم  اما هنوزم بدن درد و تهوع و کوفتگی دارم  گاهی تب و سردرد هم هست  افت ...

استار بالا هم پرسیدم روز چندم  بعد از شروع علایمت ازمایش خون دادی.؟؟

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
نه عزیرم علائمم قطعی بود  بخاطر محیط کارم و همکارا و مراجعه کننده هام تست میدادم که اگه مثبت ش ...

ان‌شاءالله کاملا خوب بشی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
الان روز دهم  اما هنوزم بدن درد و تهوع و کوفتگی دارم  گاهی تب و سردرد هم هست  افت ...

وای منم از دیشبه بدنم خیلی درد میکنه .کمیم سرم سبک شده 

.خیلی نگرانم .🤕😰

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
استار بالا هم پرسیدم روز چندم  بعد از شروع علایمت ازمایش خون دادی.؟؟

روز دوم تست خون دادم منفی بود

روز ۷ تست خون  دادم منفی بود

اما روز ۸ رفتم تست حلق و امروز جواب مثبتش اومد