2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بریم سفر

451 بازدید | 30 پست

میگه خیلی خسته ام به یه مسافرت چند روزه و استراحت خیلی نیاز دارم نمیتونم کار کنمو اینجور حرفا... 

من بخاطر کرونا میترسم مخصوصا بخاطر پسرم  و دوس ندارم برم اما همش میخواد منو راضی کنه هی میگه میریم جای خلوت  رعایت میکنیمو اینجور حرفا...

بیشتر هم چون همکاراش و اقواممون رفتن سفر و هیچیشون نشده شوهرمم هوایی شده بنظرم

چیکار کنم بنظرتون؟ نمیخوام دعوامون بشه🙁

اصلا نرو کار یدفعه میشه سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم صب رفت شمال شب برگشت گفت اصلا حال نمیده همش نگرانیه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

ی روز صبح زود بزن به کوه و جنگل که خلوته تا شب بیا خونه 

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

من باشم میرم کوه پیک نیک 

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
خیلی دلش میخوات با رعایت نکات بهداشتی برید همه چیزم با خودتون ببرید از تو راه نخرین

خیلی دلش میخواد واقعا میگه غذا هم از بیرون نمیگیریم خودم درست میکنم ظرفم یه بار مصرف میگیریم