2777
2789

سلام 

ساختمان ما ۳طبقس  که ط ۳ سازنده میشینه که دو واحد رو برا خودش یه واحد درست کرده و ۲تا پارکینگ داره 

واحدهای دیگه پارکینگ ندارن به جز ما منم صاحبخونه ام.

ط سومی که خانم و اقای مسنی هستند که سازندهی همین ساختمان هستند تا جایی که جا بشه تو پارکینگ ماشین میارن و میبرن پسرشون که ۹۰درصد اوقات اینجاست همیشه ماشینش رو میاره داخل که با ۲تای خود زن و شوهر ۳تا ماشین میشه اگر ۲تاماشین مهمان داشته باشن اونارم میاره داخل پارکینگ به طور کلی همیشه حداقل ۲تا ماشین اضافه بر سهم پارکینگشون داخل هست 

یکی از واحدها که پارکینگ نداره جلوی در ماشینشو میشوره من پرسیدم چرا از اب ساختمون ماشین میشورن همین خانم مسن ط۳ گفتن به ما گفته درب پارکینگ از برق مشترک باز و بسته میشه و من به اندازه پول برقش ماشین میشورم.منظورش این بوده که همه یه اندازه شارژ میدیم ولی شما دارید درب پارکینگ رو با برق مشترک باز و بسته میکنید دیگه .خلاصه حالا سوالم اینه این خانم و اقای مسن اجازه دارن اینهمه ماشین بیارن ببرن؟ به جز دوواحد پارکینگشون همیشه دوتا دیگه هم میارن مال بچه هاش

والا یه نفر به من گفت موزاییکهای پارکینگ که داغون بشه اونوقت اونم اندازه بقیه سهم میذاره این چه کاریه .

الانم میخوایم درب پارکینگ رو کرکره ای کنیم گفتن ۶تومن میشه ۴اونا ۲ ما بدیم 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

چون پارکینگ خودشونه آره میتونن😕

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پارکینگ خودشونه آره میتونن😕

ببینید تو ساختمون ۶تاماشین جا میشه پشت هم و .....بخواد ادم بذاره 

اما دراصل ۳واحد تو این ساختمان پارکینگ ثبت به مدلی که مزاحم هم نباشن 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

اصلااااا‌ حق چنین‌ کاری رو نداره‌ چ‌ بیشعور هستن‌ بعضی ها، 

همسایه ی ما همک گاهی‌ از این‌ بیشعور بازی های در میاره بی فرهنگ هستند ‌ ولی همسرم‌ روش نشد چیزی‌ بگه‌

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
هر کسی به انداره سهمش باید ماشین بیاره...پارکینگ مفته دیگه‌‌‌...کل پارکینک و یه واحد اشغال کرده

منم با خودم میگم چه خبره ۳تا ماشین اضافه بر ۲تاماشین خودشون میارن نهایت ۱دونه ماشین مال بچتم بیار ولی نه اینکه مدام مال مهموناتو بیاری تو 

اصلااااا‌ حق چنین‌ کاری رو نداره‌ چ‌ بیشعور هستن‌ بعضی ها،  همسایه ی ما همک گاهی‌ از این‌ بیشع ...

منم میخوام بدونم حق دارن اینکارو بکنن یا نه وگرنه روی گفتن رو نه من دارم نه همسرم 

منم با خودم میگم چه خبره ۳تا ماشین اضافه بر ۲تاماشین خودشون میارن نهایت ۱دونه ماشین مال بچتم بیار ول ...

مال بچش‌ هم‌ حق نداره بیاره، بهش‌ بگید ‌ 

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
مال بچش‌ هم‌ حق نداره بیاره، بهش‌ بگید ‌ 

والا حرص ادم در میاد اون بنده خدا راست گفت که ۲روز دیگه میاد میگید موزاییکهای پارکینگ خرابه پول بدید 

منم میخوام بدونم حق دارن اینکارو بکنن یا نه وگرنه روی گفتن رو نه من دارم نه همسرم 

چ بد ‌ همسر منم‌ غر‌ میزنه ولی روش‌ نشده بگه ، عزیزم امسرم‌ مشاور املاک داره‌ اصلااااا‌ حق چنین‌ کاری رو ندادن ‌ ، اجازه‌ ندارن‌ ماشین‌ اضافی بیارن‌ 

ولی بکید بهشون من اگه موقعیتش پیش بیاد حتماک میگم‌ . بهشون کارشون بدِ

واس ما‌ که‌ انقدر پروژه‌ ماشین‌ ما اسپرتیج‌ هست‌ بزرگه‌ ، تووقسمت پارکینگ‌ خودمون‌ به زور میچپونیم، همسایمون رو به روی ما ماشینش‌ رو میگذاره‌ واسش مهمون‌ اومده‌ بود ماشینش‌ پراید بود انگار چی داشت آورده بود تو قسمت پارکینگ ما نصفش‌ یعنی رو به روی ماشین‌ خودش‌  جلو ماشین‌ خودش ماشین‌ مهمان‌ گذاشت‌ حالا مااااا‌ اومدیم‌ یهو خونه پارکک کنیم‌ انقدر ناراحت‌ شدیم‌ همسرم‌بهشون‌ گفت میخوام‌ ماشین‌ پارک‌ کنم‌ ‌ اومد پر رو‌ پر رو برداشت‌ کنار ما‌ پار کرد احمق‌ بیشعور  زد سپر‌ رو یه کم خط‌ انداخت،  همسرم‌ هم بینهایت‌ به ماشین‌ حساس‌ ، خسارت‌ هم‌ نگرفت‌ خبر مرگش‌ پراید قورازش‌ رو آخر شب‌ برد

اگه شما هم صاحب خونه باشین اونجا اره اونا حق ندارن باید به اندازه قدرالسهمشون از پارکینگ استفاده کنن ولی اگه اجاره نشین هستین اونجا اونا بهتون زور میگن و عملا هیچ کاری نمیتونین بکنین

شما بهتره یه کارشناس از شهرداری بیارین جای پارک هارو مشخص کنه بعد قرعه بندازین مشخص بشه که کی کجا پارک کنه 

اگه اونا کوتاه نیومدن یه گزارشی بنویسین و هر طرف امضا کنن که اونا از 6 ظرفیت پارکینگ 4 تاشو استفاده میکنن که بعدا تو تقسیم هزینه ها مشکلی پیش نیاد

والا حرص ادم در میاد اون بنده خدا راست گفت که ۲روز دیگه میاد میگید موزاییکهای پارکینگ خرابه پول بدید ...

خودت‌ ی جوری بگو‌ ، منم‌ خودم‌ باید بگم‌ مخصوصا از وقتی ماشین‌ رو خط انداخت‌ عقده‌ دارم‌ ازش

چ بد ‌ همسر منم‌ غر‌ میزنه ولی روش‌ نشده بگه ، عزیزم امسرم‌ مشاور املاک داره‌ اصلااااا‌ حق چنین‌ کار ...

دقیقا جای ماشین ما هم کج قرار میگیره برعکس هی هم میگن بذارید حلوتر بدبختی اینجاس جلوتر هم ورودی پله هست خب بقیه نمیتونن رد شن.

والا ایمانمو نمیدم ولی ۲ماه پیش یهو دیدیم بدجور بغل ماشین ما رو مالیدن اصلا نمیدونیم کی شده کجا شده 

درکل اگه بخوای تو اون خونه ارامش داشته باشی و هرموقع همدیگرو میبینید تنتون نلرزه و اعصابتون خورد نشه بهتره دوستانه حلش کنید بره وگرنه بفروشن یه حیاط بگیرین از شر همچین ادمایی خلاص بشین