2777
2789
عنوان

بچه ها من با چه زبونی به دوستم بفهمونم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 68 پست
بچه ها یه سوال من تازه ازدواج کردم میخوام اقدام کنم مگه توی بارداری رابطه نیست؟ینی ۹ ماه؟؟؟؟بعد زایم ...

چرا هست کی گفته نیست .بعضی ها واقعا دکتر بهشون میگه مشکل دارن.بعضی ها الکی ناز دارن و میخوان شوهرشون را از دست بدن.

اروم هیچ اشکالی نداره .حتی تا لحظه اخر

یه جوری حرف میزنین انگاری خودتون این نیاز رو ندارید...تو دوران پریودی و بارداری میل جنسی به شدت افزایش پیدا میکنه.چ ربطی به هار شدن داره اخه

کوته فکری تا چه حد!!!!

البته من با کار این خانوم کاملا مخالفم چون گناهه و رو جنین تاثیر منفی داره..باید به شوهرش بگه تا براش همون کار رو بدون دخول انجام بده...(لمس کلیتوریس)

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره با مرد غریبه بهتره یا خودارضایی بین بد و بدتر یکیو بخوایی اناخاب کنی بد رو انتخاب میکنی

میمیره مگه هیچ کدوم را انتخاب نکنه.

بعدم شوهر داره ،به جای این کار بره بچسبه به شوهرش

یه جوری حرف میزنین انگاری خودتون این نیاز رو ندارید...تو دوران پریودی و بارداری میل جنسی به شدت افزا ...

زنی ک بعد هفت سال دوا و درمون و راز و نیاز  و صبر و بدبختی باردار شده باشه و هر روز خودارضایی کنه و بفکر بچه اش نباشه 

اره

هاااااره 

اینجور زنا هستم که جامعه رو ب گند میکشن 

بخاطر هورموناشون... 

میمیره مگه هیچ کدوم را انتخاب نکنه. بعدم شوهر داره ،به جای این کار بره بچسبه به شوهرش

وقتی شوهرش به نیازش توجه نمیکنه این کار رو میکنه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
متاسفانه یا خوشبختانه تو بارداری چون هورمونهای زنانه بیشتر و بهتر از هر زمان دیگه‌ای ترشح میشن‌میل ج ...

مطمئنی کالری چیزی هست که تو امضات نوشتی؟😁🤣🤣

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

خودارضایی الان خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد شده تقریبا عادی شده 

ولی زن حامله یکم خطرناکه بخصوص برای بچه 

این خانوم هم معتاد شده الان شما هزار بار هم بگی گوش نمیده تا زمانی که سرش به سنگ بخوره کلی هم عوارض بد برای خودش و بچه اش داره 

بعد زایمان هم اگه خودارضایی کنه خیلی خیلی خیلی تاثیرات بد روی خودش میذاره

در کل زندگیش رو داره نابود میکنه 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
مطمئنی کالری چیزی هست که تو امضات نوشتی؟😁🤣🤣

ارهههههه کم کم دارم از خونه میندازمش بیرون قفل دراروهم عوض میکنم 😂😂😂😂😂

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
ارهههههه کم کم دارم از خونه میندازمش بیرون قفل دراروهم عوض میکنم 😂😂😂😂😂

ولی کالری واسه من میره تو کمد،لباس ها رو گشاد میکنه که🤔🤭

کالری هم کالری های قدیم خواهر😁

الان همه چی دو رو شده😡

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
بچه ها یه سوال من تازه ازدواج کردم میخوام اقدام کنم مگه توی بارداری رابطه نیست؟ینی ۹ ماه؟؟؟؟بعد زایم ...

من الان ۸ماهمه از ۳ماهگی رابطه نداشتیم دیگه یعنی رابطه ی همراه با دخول بدون دخول هم کلا۶ یا ۷بار

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
شاید اصلا به شوهرش نگفته .خود ارضایی یگ بیماریه .خیلی ها چه مرد وچه زن با هم رابطه دارن ولی اخرش دست ...

استاتر گفتن که شوهرش نزدیکش نمیشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر