2777
2789
عنوان

خشکی مو تو رو خدا بیاید 😂😭

198 بازدید | 12 پست

سلام

موهام به شدددت خشکه رنگ نکردم

به خاطر این خشکیش هی موخوره میگیرم هر چقدرم میزنم موهامو فایده نداره چون به خاطر خشکیش دوباره موخوره میگیره.

شامپو ...ماسک مو... هررر چی تاثیر داره معرفی کنید لطفاا من دیوونه میشم دیگه بخوام موهامو بزنممممم🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن نارگیل و روغن سیاهدانه به ساقه ی موهات بزن چندساعت بمونه بعدش حتما برو حموم و موهاتو بشور.

ماسک مو و روغن آرگان هم تهیه کن مارک پنتن خوبه.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
 منم 😂✋

تازه قسمت موهام ک نزدیک گردنم هست و پایین هست چرب تره و لخت تر ولی قسمت بالای موهام ک حجمش بیشتره وووززز تو هواست فرش هم زشته وز میشه رشدش هم کمتره موهام هم اندازه کوتاه کردم پاییناش بلند شده اون قسمت هنوز کوتاهست و وز دو مدله هست موهام انگار دو نوع مو تو سرمه 😐

پیج گیسو کمندهارو تواینستا فالوکن کارایی که میگه انجام بده ازموی سالمت لذت ببر منم موهام خشککککه خشک وفربودالان 50 درصد بهترشده بازم جاداره

هفته ای یکبارم قبل از حمام موهاتو روغن تراپی کن باروغن نارگیل یا زیتون یا رزماری هم قاطی کنی باهاشون براق میکنه مورو واسه رشدموهم عالیه بعد از دوساعت بشور

بعدازحمام هم همیشه وقتی 80 درصد آب موهات رفت چندقطره روغن نارگیل بزن کف دستت آررروم بزن به موهات یه رب بعدشونه کن

بااب داغ نشور موهاتواصلاااا اب خنک فقط

خیس هم به هیچ وجه شونه نزن مورواینکه باحوله به صورت حرکات رفت وبرگشت موروخشک نکن اینا مهم ترین اصول برای ازبین بردن وز موهاست نتجیه گرفتی دعام کن

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
تازه قسمت موهام ک نزدیک گردنم هست و پایین هست چرب تره و لخت تر ولی قسمت بالای موهام ک حجمش بیشتره وو ...

عزیزم 😂😂😂 برس ب موهات منم سمت راست موهام فرتر از سمت چپه 😂 وزم هست