2777
2789
نه بعده بچه میزارن

نه تو مطب می گذارن دکترت کاری نداره با این چیزها ....

منم بچه ندارم و نمیخوام بهم پیشنهاد داد دکتر ولی خودم موافق نبودم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزاشتن ایودی

نمیدونم 

من استفاده نکردم 

کاندوم به نظر من بهتر هست 

راحت و بدون استرس 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نمیدونم  من استفاده نکردم  کاندوم به نظر من بهتر هست  راحت و بدون استرس

واسه اولین رابطه کامل چی؟با اون درد بیشتر نمیشه؟

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
واسه اولین رابطه کامل چی؟با اون درد بیشتر نمیشه؟

برای اولین رابطه شاید بد نباشه از دو ماه قبل قرص بخوری 

ولی مثلا من میگرن دارم قرص واسم خیلی ضرر داره 

باید با دکترت مشورت کنی

و کاندوم هم خود به خود باعث درد نمیشه ولی حتما لوبریکنت با پایه آب بگیرید و استفاده کنید 

(پایه روغن کارایی کاندوم رو از بین میبره)

برای اولین رابطه شاید بد نباشه از دو ماه قبل قرص بخوری  ولی مثلا من میگرن دارم قرص واسم خیل ...

وای چ خوب شد ک‌گفنی منم میگرن دارم.ینی برم دکتر زنان؟خجالت میکشم چی بگم اخه...مرسیی نمیدونسم چ خوبه 

وای چ خوب شد ک‌گفنی منم میگرن دارم.ینی برم دکتر زنان؟خجالت میکشم چی بگم اخه...مرسیی نمیدونسم چ خوبه& ...

ببین حتما باید با دکترت مشورت کنی 

رو نمیخواد که

ایشون کارش همین هست 

بخواه درست و کامل راهنمایی کنه

ببین حتما باید با دکترت مشورت کنی  رو نمیخواد که ایشون کارش همین هست  بخواه درست و کامل ...

ازمایش و اینا لازم نیس برم بدم؟

من ک شوهرم خوشش نمیاد

به نظرم منطقی نیست 

نمیشه که استرس بارداری با خانوم ها، شرایط سخت بارداری با خانوم ها ، پیشگیری هم با خانوم ها ؟

به هر حال هر خانوم و آقایی باید با مشورت با پزشک زنان یک راهی رو انتخاب کنن.

ازمایش و اینا لازم نیس برم بدم؟

هنوز رابطه نداشتی ؟