2777
2789
نه عقدیم

حتما یک دکتر خوب و خوش اخلاق انتخاب کن اصلا توی همین نی نی سایت تاپیک بزن شهر خودت رو بگو از بچه ها بپرس یک دکتر درست حسابی پیدا کن

تخصص نازایی و اینا نه .... دکتر زنان واسه کسی در شرایط خودت 

اصلا از یک پزشک آشنا بپرس و راهنمایی بگیر و دکترت رو انتخاب کن 

خودش هرچی آزمایش لازم داری می نویسه

بد نیست یک چک آپ بشی به هر حال 

و بدونی روتین معاینات چی هست و چند وقت یکبار باید بری پیشش و .....

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی جلوگیری میکنه 

مطمئن نیست 

راستش اصلا جلوگیری محسوب نمیشه 

بعد فکر کنم از نظر ذهنی یکم اضطراب ایجاد میکنه ....

به هر حال کنار هم شاد باشید و سلامت 

هر کس مناسبترین روش رو واسه خودش پیدا میکنه دیگه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
حتما یک دکتر خوب و خوش اخلاق انتخاب کن اصلا توی همین نی نی سایت تاپیک بزن شهر خودت رو بگو از بچه ها ...

اره ب نظرم خیلی خوب گفتی یه چکاپ لازم دارم بلاخره چون هم میگرن دارم و قرص نمیتونم بخورم هم اینک فک کنم با کاندومم حساسیت بشع واسم اگزمای پوستی هم دارم ...ب نظرت معاینه پرده بکارتم برم؟

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
اره ب نظرم خیلی خوب گفتی یه چکاپ لازم دارم بلاخره چون هم میگرن دارم و قرص نمیتونم بخورم هم اینک فک ک ...

قرص رو مشورت کن با پزشک به حرف من نباش

ولی در نظر بگیر که به هر حال دستکاری هورمونی هست 

کاندوم هم مارک خوب حساسیت زا نیست نگران نباش 

بهترین مارکی که تو ایران هست ساگامی هست ولی کدکس و کاپوت هم خوبه 

و اگر نظر من رو پرسیدی بله، حتما معاینه بکارت برو، اول که یک مساله قانونی هست مربوط به مهریه که درست هست داشته باشی این نامه رو (که مربوط به خدایی نکرده جدایی در،زمان عقد هست)

دوم که از نظر این که خودت بدونی چی هست خیلی کار درستی هست و آمادگی و اطلاعات و آگاهی داری در موردش 

همسرت رو هم با خودت ببر 

و نامه رو هم فقط پیش خودت نگهدار 

البته به همسرت نگو واسه معاینه بکارت میری

ولی با ایشون برو به عنوان چکاپ  و اونجا دکتر به ایشون هم بگه 

این که همسرت این رو بخواد رو اگر من باشم صحیح نمیدونم و روی همچنین آدمی بیشتر فکر میکنم 

ولی درستش این هست که گفتم 

قرص رو مشورت کن با پزشک به حرف من نباش ولی در نظر بگیر که به هر حال دستکاری هورمونی هست  کاند ...

نه تاحالا حرف معاینه بکارت رو نزده اصن خودش اصلا درست نمیدونه حتا خانوادشم نگفتن منظورت از ادامه ندادن با همچین ادمی رو نفهمیدم عزیزم

نه تاحالا حرف معاینه بکارت رو نزده اصن خودش اصلا درست نمیدونه حتا خانوادشم نگفتن منظورت از ادامه ندا ...

نه دختر خوشگل مربوط به شما نبود 

گفتم اگر مردی همچنین چیزی رو مستقیم بخواد من باشم بیشتر فکر میکنم 

نگفتم همسر شما اینطور گفتن

(به هر حال وقتی شما من رو قابل می دونید و سوال می پرسید من وظیفه خودم میدونم و احساس مسئولیت میکنم که درست و کامل توضیح بدم)

خدا رو شکر که همسر فهمیده ای دارید 

ولی به دو دلیلی که گفتم حتما اون موضوع رو هم پیگیری کنید 

نه دختر خوشگل مربوط به شما نبود  گفتم اگر مردی همچنین چیزی رو مستقیم بخواد من باشم بیشتر فکر م ...

اره .البته خودشم یبار گفت بریم دکتر ک راه پیشگیری رو باتوجه ب بدنت بهت بگه خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیز واقن استفاده کردم ❣❣❣