سلام دوستان سلیقه دختر داییم میدونم تا سقف 400-500 تومن خرج میکنم تولد 6 دی ماه است
تعداد رای : 5
نظرسنجی
کفش
1
20%
عطر و ادکلن
1
20%
دسبند
2
40%
گردبند
1
20%
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من این سنی بودم کتابهای جین آستن رو چند بار چند بار میخوندم غرور تعصب اما ... کتابهای فهمیه رحیم ...
وای چه خوبه که شما مطالعه کردین دختر داییم به زور میخونه درواقع اصلا درس نمیخونه 😠😡😕