2777
2789
عنوان

من کسی رو نگا نکردم😔😔

835 بازدید | 75 پست

شوهرم یه اخلاق بد داره اونم اینکه هر وقت میریم بیرون همش منو میپاد یه دختر یه ساله دارم 

امروز برا دور دور با ماشین رفتیم بیرون بعد من تو حال خودم بودم بچه هم بغلم یهو حالش عوض شد گفت با اخم و تخم گفت دیگه برگردونمتون خونه گفتم وا چیزی شده گفت داری میری تو چش اینو اون به خدا من اصلا یادم نمیاد کجا رو نگا کردم اونم تو ماشین گذری ...گفت یه موتوریه رو داشتی با چشات میخوردی اخه فکر کن من تو ماشین اونم با یه بچه یه ساله و شوهرمم کنارم چرا باید برم چش موتوریه😭من به قران اصلا یادم نمیاد کجا رو نگا کردم 

همیشه اینطوریه یهو مثل جن زده ها برمیگرده نگام میکنه و رد نگاهمو میگیره که ببینه کجا رو میبینم به عنوان مثال تو یه خیابون به یه جوون که اصلا حواسش به من نیس چشم بیفته واویلا میشه😭😭

کافر همه را به کیش خود پندارد

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

این جور مردها خودشون این کاره ان برای همین به همه شک دارن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو ک میدونی اخلاقش اینه  باهاش کنار بیا و اعصاب خوردی درست نکن 

تو خیابون زمینو تگاه کن!! 

چی.بگم دیگه  

چاره ی دیگه اینسست 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
راهکاری پیدا نکردی پشیمونم از اینکه باهاش تشکیل خانواده دادم اما راه برگشت نیس بچه دارم

بخدا صد بار تو ماشین یهو اخم و تخم کرده میگه یکیو نگاه کردی اصلا من نمیدونم کیو میگه چیو میگه