2777
2789
عنوان

من کسی رو نگا نکردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 75 پست

وای چ بد

فک کنم اگه من زن شوهرت بودم تا الان منو کشته بود

اخه من یه کسیو ک خوشگله رو نگاه میکنم تازه ب شوهرمم میگم نگا چ خوشگله🤣🤣🤣🤣اونم هی میگه لا اله الله🤣🤣🤣از وقتی با منه خیلی ایمانش قوی شده همش ذکر میگه

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
این اسمش غیرت نیست غیرت یعنی نزاری ازاری از غیر به معشوقت برسه که ایشون دقیقا دارن خلافشو انجام میدن ...

دقیقا خیلی اذیتم میکنه میگه از سر هرزگی داری به این و اون نگا میکنی یا میریم بیردن حسمیکنه همه دارن به من نگا میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خودش چطوریه . شوهرم کاری ب من نداره ولی خودم گاهی نگاهاشو حس میکنم . بعصی نگاهاش دست طبیعتشه . و نباید بد بدونیم .. یا تعریفهای ک میکنه از زنای بقیه . کجا دید چیکار میکنه. مردا کلا امار گیر قویین . ا اون داره رو تو اجرا میکنه 

وای چ بد فک کنم اگه من زن شوهرت بودم تا الان منو کشته بود اخه من یه کسیو ک خوشگله رو نگاه میکنم تا ...

😂

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
راهکاری پیدا نکردی پشیمونم از اینکه باهاش تشکیل خانواده دادم اما راه برگشت نیس بچه دارم

مثل خودش رفتار کن ی مدت کارتو‌ تعطیل کن فقط رد نگاهشو بزن الکی یکی دوبار بلوا کن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻