2777
2789

همسرم وقتی 6 ساله بود پدرش رو در اثر بیماری از دست داد. وقتی 25 سالش شد مادرش در اثر حمله قلبی فوت شد. همسرم موند و 4 تا برادر که همشون ازدواج کرده بودن و صاحب خونه و زندگی بودن کوچکترین برادر همسرم ازش 10 سال بزرگتر بود.و بقیه به ترتیب بزرگتر و اختلاف سنی زیاد

اون سال یه خونه از ارث پدری داشتن که همسرم گفت برای ازدواج بفروشیمش و چون همسرم کار نداشت و هنوز کارش جور نشده بود بطور رسمی، گفتند اون 4 تا نه خونه ارزشمند میشه و الان وقت فروش نیست همسرم هم به احترامشون گفت باشه اخلاقی نیست مشکلی نیست صبر میکنیم..

اینم بگم برادرش هر کدوم شغل ازاد دارن فروشگاه دارن به ارزش 20 تا 30 میلیارد....خونه ویلایی و ماشین خارجی و گرون...

الان بخاطر وضعیت کرونا چون خرید مردم از فروشگاه خیلی کم شده و نیاز دارن و ترسیدن میگن خونه رو باید بفروشیم...

در حالیکه ما الان نمیخوایم تو شرایط کرونا بفروشیم...چون هم پولمون برا خرید خونه کمه و مستاجریم و هم دارن به نصف قیمت میفروشنش

برادر شوهرم گفت دست تو نیست ارثه و مجبوری امضا کنی!! با این وجود همسرم گفت بچه اش مریض شده دستش شکسته زنگ بزنم ببینم پول لازم دارن یا نه و گفت شماره کارت بده 5 تومن بریزم به حسابت.

از دست همسرم ناراحتم که فکر میکرد برادراش به فکرشن و از دو روز قبل کلی دعوا و بحث داریم..که بابا تو این شرایط کی زمینش رو میفروشه پول نقد کنه بذاره بانک

اینم اضافه کنم چون وقتی پدر همسرم فوت شد همسرم صغیر محسوب میشد یه ارث پدری داشتن قرار بود برادرش باهاش کار کنه در حالیکه اون ارث رو خورد و بعد 4 سال اصل پول رو برگردوند و در واقع با اون پول اون فروشگاه 30 میلیاردی رو خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال حروم و ناحق گردنشون میگیره خدا جای حق نشسته 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
خب برین با پولتون تو این شهرهای کوچیک یه تیکه زمین بگیرین

خب زمین همون خونه هست دیگه باز بریم با اون کجا زمین بخریم ؟ همش ضرره نصف قیمت دارن میفروشن چیزی دستمون رو نمیگیره

اینم اضافه کنم چون وقتی پدر همسرم فوت شد همسرم صغیر محسوب میشد یه ارث پدری داشتن قرار بود برادرش باه ...

خوش به حالت نه پدرشوهر داری نع مادرشوهر نه خواعرشوهر

واقعا شکر کن

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
خب زمین همون خونه هست دیگه باز بریم با اون کجا زمین بخریم ؟ همش ضرره نصف قیمت دارن میفروشن چیزی دستم ...

تا شما امضا نکنین نمی تونن بفروشن

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
خوش به حالت نه پدرشوهر داری نع مادرشوهر نه خواعرشوهر واقعا شکر کن

ای بابا عزیزم گاهی فکر میکنم اگر داشتم بهتر بود چون همسرم خیلی تنهاست انگا ربچه تکه هم بخاطر تفاوت سنیش با برادراش هم تنهاییش

خب زمین همون خونه هست دیگه باز بریم با اون کجا زمین بخریم ؟ همش ضرره نصف قیمت دارن میفروشن چیزی دستم ...

اول واخر باید همسرت رو راضی کنن ،شما بگو من اندازهی سهمم از فروش قیمت به روز میخوام .بالاخره باید رازیش کنن .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
اول واخر باید همسرت رو راضی کنن ،شما بگو من اندازهی سهمم از فروش قیمت به روز میخوام .بالاخره باید را ...

برادر شوهرم که اصلا فکرشو نمیکردیم و مثلا جای پدر همسرمه از نظر سنی بهش برگشت گفت نمیتونی امضا نکنی مال مشا هست..همسرم گفت اگر میخواستین با این فلاکت بفروشین ده سال قبل میفروختین من اینقدر پول اجاره ندم گفت خب نمیدونستیم لازم داری