2777
2789
عنوان

خانومای بارداربیاین لطفا😔

690 بازدید | 52 پست

سلام به همگی خانومامن ۶خردادپریودشدم یه هفته بعدموعدم بی بی چکم مثبت شدرفتم آزمایش بتادادم ۲۳۳بوددکترگفت نسبت به تاریخ پریودت کمه چندروزبعدتکرارکردم شد۱۴۸۰حالاسوال من اینه چرامن علائم بارداری ندارم؟ممکنه پوچ باشه؟ممکنه قلبش تشکیل نشده باشه؟دکترگفت آخراین هفته برم سونوی قلب خیلی نگرانم سابقه سقط دارم فقط سینم دردمیکنه وزیردلم همین نه تهوع دارم نه به بو حساس شدم نه هیچ چیزدیگه😔توروخدااگه میدونیدچرااینجوریم بگین

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

خیلی زوده برای این علائم من از ۱۰هفتگی تهوع شروع شد

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زوده برای این علائم من از ۱۰هفتگی تهوع شروع شد

آخه بارداری قبلیم ازهمون ۵هفته شروع شدولی تو۱۰هفته سقط شد

علائم در برخی افراد هست در برخی نیست اوناییکه هست هم کم و زیاد داره...مثلا خودم سر اولی ویار و تهوع وحشتناک داشتم واسه دومی اصلا فقط سردرد داشتم...به این چیزا از همین تالان فکر نکن..استرس برا جنین بده..ان شاالله مبارک باشه

فقط و فقط چون سابقه سقط داری محض رضای خدا سه ماه اول استراحت کامل..غذا پختن و کلفتیهای خونه رو بخاطر خودتون بزارید کنار‌..کمکی بیارید

همینایی هم که داری علایم دیگه من همینارم نداشتم  علایم از هفته ۷-۸ میاد عزیزم استرس نگیر ایشال ...

ان شاالله که همین باشه😔🙏

چون زوده براى علائم  من از ماه سوم شروع شد

ماه سوم دیرنیست؟تهوع ازاوایل بارداری معمولاشروع میشه تاآخرماه ۴بهترمیشه معمولا

عزیزم به خودت استرس نده منم سومین بارداریمه،دومی سقط شد،هردوتا حاملگی قبلیم خیلی حالم بدبودتهوع وحشتناک ازترس استفراغ کردن هیچی نمیخوردم،ولی الان شرایطم خیلی خوبه منم مثل شما هرفکری میکردم رفتم سونوی قلب دادم صداشوشنیدم راحت شدم فکرمیکردم اصلاباردارنیستم

آخه بارداری قبلیم ازهمون ۵هفته شروع شدولی تو۱۰هفته سقط شد

من احتمال میدم با توجه به علائم و بتات این نی نی پسر باشه تا پوچ و اینجورچیزا😐منم مثل توبودم بتا و علائم 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
علائم در برخی افراد هست در برخی نیست اوناییکه هست هم کم و زیاد داره...مثلا خودم سر اولی ویار و تهوع ...

اتفاقادکترم استراحت مطلق داده ولی به خاطرکرونانمیتونم به کسی اعتمادکنم یابخوام ازبیرون بگیرم آروم پامیشم یکم غذادرست میکنم

عزیزم به خودت استرس نده منم سومین بارداریمه،دومی سقط شد،هردوتا حاملگی قبلیم خیلی حالم بدبودتهوع وحشت ...

دعاکن برام منم آخرهفته میرم سونوبدم🙏