2777
2789
عنوان

پانیک وتنگی نفس

632 بازدید | 31 پست

سلام شبتون بخیر دوستان گلم .کسی هست پانیک داشته باشه وباکوچکترین استرسی دچار تنگی نفس بشه درضمن به کرونا ربطی نداره این نوع تنگی نفس

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم

تنگی نفس هم داشتی به مدت طولانی مثلا ۳ ماه هرروز 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
تنگی نفس هم داری طدلانی مدت؟

خودم نه ولی خواهرم این مشکلوداره نه طولانی مدت تواون زمانی که حمله بهش دست میده

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
وااا سه ماهه داری دکتر نرفتی؟

چرا رفتم گفت مربوط به همون مشکل پانیک دارو داد یوقتایی خوب میشه دوباره برمیگرده .

خودم نه ولی خواهرم این مشکلوداره نه طولانی مدت تواون زمانی که حمله بهش دست میده

خیلی بده

دوستم داشت،خیلی دیر به دیر سراغش میومد،تنگی نفس ،سردرد،

اره وقتایی که عصبی میشن یااسترس میگیرن میادسراغشون

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
من دوران بارداریم داشتم و فهمیدم خاطره استرس بود و با قرص خوب شدم

خداروشکر