2777
2789
عنوان

بچه بیتربیت

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 43 پست
این انتر خانوم عفریتس . بچشو اونقد بیتربیت بار اورده پیش همه بچه به مامانش فحش میده اونم آب میشه میر ...

حالا انتر خانوم عفریته گفتن ب اونم باتربیتی نیس خیلیا عجقم 😅😅😅 خودمونیم حالا 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بی حیاس خون به پا میکنه . منم حاملم حوصله جنگ ندارم

مث جاری من کلا جاری فامیل نیست بی خیالش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بیخیال این آدم نمیشه من چرا خودمو آدم بده بکنم 

شوخی میکنم کتک زدن بچه رو هار تر میکنه ...بیخیالشون

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
برو ب مادرشوهرت بگو....بعدم بگو پسرش اومد کلی راجبتون حرفای بد زد که بره باهاش دعوا😆

مارشوهرم خودش میبینه . بیچاره مادرشوهرم خودشم زخم خوردس . به بچه یاد میده فحش . اونم میاد به مادرشوارم فحش میده میره . ولی به خاطر انتر خانوم که دعوا نکنه با شوهرش بهش چیزی نمیگن 

مث جاری من کلا جاری فامیل نیست بی خیالش  

اره جاری بزرگم از روز اول از من متنفره از نگاهش معلومه چون شوهرم و مادرشوهرم و پدرشوهرم منو دوس دارن اونو دوس ندارن. البته اون خودشو از چشم انداخته انقد باهاشون دعوا کرده فحش داده دیگه هیشکی آدم حسابش نمیکنه

اره جاری بزرگم از ردز اول از من متنفره از نگاهش معلومه چون شوهرم و مادرشوارم و پدرشوهرم منو دوس دارن ...

جاری من از همه حال منو می پرسه الا خودم  خب این ادم مشکل نداره واقعا  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

جاری من از همه حال منو می پرسه الا خودم  خب این ادم مشکل نداره واقعا  

ولش کن کلا جاری اصلا ارزش فکر کردن و حرص خوردن نداره مخصوصا اینکه یکمم عقده ای باشه

یاد دادن بهش. یا حداقل جلوش رو نمیگیرن بگن بده با زن عمو درست حرف بزن. ما ی نمونه ی نادر از این گونه وحشی رو داریم .بهترین راه سگ محل کردنِ. و مواقع حساس جوابی دندان شکن البته رو به بچه مخاطب پدر و مادر😊کاملا جواب میده. در نطفه خفه میشه.

این انتر خانوم عفریتس . بچشو اونقد بیتربیت بار اورده پیش همه بچه به مامانش فحش میده اونم آب میشه میر ...

عا دیگه ، همین بچه آینده رو سر ننه باباش حکم میکنه 😒

مغـرورها احـساسی ترند :))
یاد دادن بهش. یا حداقل جلوش رو نمیگیرن بگن بده با زن عمو درست حرف بزن. ما ی نمونه ی نادر از این گونه ...

میدونم مادرش بهش یاد میده. همه از بچش متنفرن میگن خیلی بی ادبه . بره گم شه . اصلا جاریم چشم دیدن مو نداره . حتی دختر خواهر شوهرم میگه همیشه بهت بد نگاه میکنه