2777
2789
عنوان

بچه بیتربیت

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 43 پست

وقتی اداتو در میاره توهم ادای اداشو در بیار ....

بعدشم یواشکی ببرش یه گوشه شکنجه روحیش کن😐

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
وقتی اداتو در میاره توهم ادای اداشو در بیار .... بعدشم یواشکی ببرش یه گوشه شکنجه روحیش کن😐

حیف برادر شوهرم ادم خوبیه اونم از تربیت بچش خجالت میکشه وگرنه همین کارو میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اداتو در میاره توهم ادای اداشو در بیار .... بعدشم یواشکی ببرش یه گوشه شکنجه روحیش کن😐

زنگ بزنین اورژانس اجتماعی

مورد کودک آزاری روحیه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1403/5/22مردم

فقط و فقط بی توجهی می تونه یه بچه رو از کار زشتش دور کنه، سرد باشید باهاش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

محل. نزار

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
فقط و فقط بی توجهی می تونه یه بچه رو از کار زشتش دور کنه، سرد باشید باهاش

من اصلا حسابش نمیکن غیر مستقیم میبینم چه گوهی میخوره ولی مثل مامانش اونقد پرروئه از رو نمیره

حیف برادر شوهرم ادم خوبیه اونم از تربیت بچش خجالت میکشه وگرنه همین کارو میکردم

ولش کن ک ون لقش محل سگ به بچش ننداز وقتی اومد سمتت نگاش نکن 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
زنگ بزنین اورژانس اجتماعی مورد کودک آزاری روحیه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا خیلی خوب جواب میده😂😂

من اصلا حسابش نمیکن غیر مستقیم میبینم چه گوهی میخوره ولی مثل ماماتش اونقد پرروئه از رو نمیره

به هیچ جات نباشه😅 مهم اینه ک بچه نشانگر شخصیت پدر و مادرشه

معلومه چه شخصیتی دارن پدر و مادرش.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
همین کارو میکنم ولی ...چی بگم بیخیال کل خانواده شوهرم از این مادر و پسر بدشون میاد  

خوب کلا کرم دارن پس پسرشو ی روز گیر بیار ی دل سیر بزنش دلم خنک شه

اتفاقا دخترم تو راهه ولی من به خاطر اون چلغوزا بچمو بیتربیت بار نمیارم😂

یه بار به جاریت بگو می دونی تربیت یعنی چی 😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن