2777
2789

سه روزه دختر نه ماهم مریض شده اولش بی اشتها بود شیر کم میخورد غذا خیلی کم میخورد بعد یهو تب کرد بردمش دکتر گفت سرماخوردگی ویروسیه یه تب بر داد با یه شربت اومدم خونه هرچی قطره استا میدادم تبش پایین نمیومد هر۴ ساعت کردم بازم نیومد هی تن شویهمیکردم از ۳۷ونیم تا ۳۸ بود صب یهو شد ۳۹و۶فوری بردم حموم تبش که اومد پایین فوری شیاف گذاشتم الان دوروزه هر ۴ ساعت شیاف استا میزارم تا تیش مباد پایین از ۴ ساعت ک میگذره بدنش سرو میکنه داغ شدن زنگ زدم دکتر دیگ علائمش گفتم میگه ویروس رزوئلا گرفته تا جمعه خوب میشه اگ خوب نشد شنبه ببرین آزمایش خون علائمش بی حالی و بی اشتها زبونش سفید شده سرفه میکنه بینیش پر میشه اسپری میزنم تب داره دور دهنش دون دون قرمزه کسی اطلاعاتی داره؟لخدا دارم جوون میدم دیگه توان ندارم سه شبه بیدارم نگرانم قبافم شبیه مرده ها شده توروخدا با دلای پلوتون صلوات بفرستید برا دخترم چیزی نباشه 

خدایا شکرت تنهام نزار

ایشالا خوب بشه. براش ۷۰ تا حمد بخون. صدقه بده. من هم براش حمد میخونم یه دونه.

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دقیقا پسر من همینجوری شد ماه قبل ...بچه های 8 ماه و میگیره ...فقط تبش و کنترل کن ...بعد اگه بدنش دونه های قرمز زد دیگه خوب شده مشکلی نداره ...ولی واس اشتهاش و وزنش حتما ببرش دکتر چون خیلی لاغر میشه

سلام اره هفته پیش دختر من بی هیچ علائمی تب گرفتش به 39رسید یه بارش دکتر بردمش گفت ویروسه تا پنج روز تب میکنه یا دونه های قرمز میزنه اشکال نداره اما اگر همراه با اسهال یا استفراغ بود باز بیارش خداروشکر روز چهارم دیگه استا و شیاف استفاده نکردم حالش خوب بود راستی شربت آزیتروایسین هم گفت بهش بده 

والا تو 9 ماهگی پسر منم تب کرد با همین علائم با حموم تبش رو پایین میاوردم ولی زبونش رو یادم نیست.سه چهار روز تب داشت خوب شد.بعد از یکی دو روز هم دونه های قرمز رو پوست بدنش در اومده بود

نگران نباش انشاالله چیزی نیست 

عزیزم پسر منم یه ساله که بود اینجوری شد..یهو تب کرد بدنش عین کوره داغ شد..بردمش دکتر گفت ویروسه..تبش خیلی بالا بود...تا 39 میرفت..استامینفون یه ساعت فقط دووم داشت..بهش پروفن میدادم هر 6 ساعت اونم تا 4 ساعت دووم داشت یه سر پاشویه میکردمش ...3 روز اینجوری بود..بدنش پر دونه های قرمز شد..بعد سه روز کلا تبش قطع شد ..تا یه هفته بعد هم دونه های روی بدنش خوب شد..

نگران نباش خوب میشه فقط نزار تبش بالا بره ...پاشویه خیلی خوبه

میشه یه صلوات مهمونم کنی عزیزدل😘😘😘