2777
2789
عنوان

مامانا دارم دق میکنم توروخدا صلوات بدید برا..

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 27 پست

عزیزم اصلا ریسک نکن فردا اول وقت ببرش دکتر علاعم سرماخوردگی داره احتمالا باید چرک خشکن مصرف کنه تا تبش بیاد پایین حتما ببریشا دخترمنم یکسالس امروز دیدم داره دندون درمیاره بی اشتهاس یه کوچولو ابریزش بینی داره همشم بیحاله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره ببریش یه دکتر دیگه .من پسرم عفونت خونش بالا بود تبشم قطع نمیشد تا 39میرفت بردم دکتر گفت ...

عفونت خون معمولا شیر نمیخوره دختر من شیر مادر فقط میخوره پسرشماماینطور بود؟

خدایا شکرت تنهام نزار
عزیزم اصلا ریسک نکن فردا اول وقت ببرش دکتر علاعم سرماخوردگی داره احتمالا باید چرک خشکن مصرف کنه تا ت ...

دکتر ک معاینه اش کرد گفت سرماخوردگی ویروسیه شربت نئوتادین داد اما تا میدم بالا میاره

خدایا شکرت تنهام نزار
عفونت خون معمولا شیر نمیخوره دختر من شیر مادر فقط میخوره پسرشماماینطور بود؟

پسر من یک سال و سه ماهش بود بچه ام کلا بی حال بود هیچی نمی‌خورد .خدا دیگه اون روزا و نیاره بچه شما هم زود خوب بشه .

خانوما دختر منم ماه پیش تب واسهال گرفت که از نوشت براش دکتر یه بار از دادم زد عفونت ادراری ۱۴ تا ۱۶ که دکتر گفت باید بستری شه بردمش قم پیش یه دکتر دیگه که باز از نوشت ایندفعه زده بود۴ تا ۶ که اصلا دکتر گفت لازم نیس درضمن توجفت ازمایشام جواب کشت منفی بود حالا من دیگه دنبالش نرفتم نظرتون چیه

خانوما دختر منم ماه پیش تب واسهال گرفت که از نوشت براش دکتر یه بار از دادم زد عفونت ادراری ۱۴ تا ۱۶ ...

بنظرم یهدبار دیگم آزمایش مطمئن شی 

خدایا شکرت تنهام نزار
بنظر من فردا صبح ببرش آزمایش مطمین باش بچه عفونت داره بدنش .تب ویروسی ب این شدت نیست ک این همه هم طو ...

رزوئلا تبش از سه تا ۵ روزه 

خدایا شکرت تنهام نزار