سه روزه دختر نه ماهم مریض شده اولش بی اشتها بود شیر کم میخورد غذا خیلی کم میخورد بعد یهو تب کرد بردمش دکتر گفت سرماخوردگی ویروسیه یه تب بر داد با یه شربت اومدم خونه هرچی قطره استا میدادم تبش پایین نمیومد هر۴ ساعت کردم بازم نیومد هی تن شویهمیکردم از ۳۷ونیم تا ۳۸ بود صب یهو شد ۳۹و۶فوری بردم حموم تبش که اومد پایین فوری شیاف گذاشتم الان دوروزه هر ۴ ساعت شیاف استا میزارم تا تیش مباد پایین از ۴ ساعت ک میگذره بدنش سرو میکنه داغ شدن زنگ زدم دکتر دیگ علائمش گفتم میگه ویروس رزوئلا گرفته تا جمعه خوب میشه اگ خوب نشد شنبه ببرین آزمایش خون علائمش بی حالی و بی اشتها زبونش سفید شده سرفه میکنه بینیش پر میشه اسپری میزنم تب داره دور دهنش دون دون قرمزه کسی اطلاعاتی داره؟لخدا دارم جوون میدم دیگه توان ندارم سه شبه بیدارم نگرانم قبافم شبیه مرده ها شده توروخدا با دلای پلوتون صلوات بفرستید برا دخترم چیزی نباشه
خانوما دختر منم ماه پیش تب واسهال گرفت که از نوشت براش دکتر یه بار از دادم زد عفونت ادراری ۱۴ تا ۱۶ که دکتر گفت باید بستری شه بردمش قم پیش یه دکتر دیگه که باز از نوشت ایندفعه زده بود۴ تا ۶ که اصلا دکتر گفت لازم نیس درضمن توجفت ازمایشام جواب کشت منفی بود حالا من دیگه دنبالش نرفتم نظرتون چیه