2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگردی ایران مدرکتو قبول نمیکنن و یا اینکه باید ترمی خدا تومن بری 3 سال بخونی تا مدرکت مورد تایید بشه کلی باید هزینه کنی شاید تحصیل ترکیه و بعدش ایران بیش از 2 ملیارد هزینه داشته باشه ک برا دندونپزشکی نمی ارزه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

تو سایتا  هست رو ببین.

من چند روز پیش دیدم هیلیم اسون نیس.

چنتا دانشگاه هستن ک مورد تایید ایرانه و باید امتحان زبان هم بدی .

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
خودم دندونپزشکم بهت میگم خودتو دردسر ننداز نمی ارزه

چرا؟یکی از اشناهام دندون خونده خیلیم راضیه

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
چرا ۳ سال؟

5 ساله

خو بخون 😐😛 رشته های پزشک و دندون انقدر سخته که کنکور دربرابرش هییچه هییییییییییچ  اگه از پس ...

افرین دقیقن 

من یه همکلاسی دارم ادربایجان پولی دندون خونده نتونس اونجا تموم کنه 7 سال طول کشیده کلیم هزینه کرده تازه اونجا گفتم بعد مدرکت حق نداری اینجا کار کنی برگرد کشورت بعدم ک اومد ایران مدرکشو قبول نکردن یه ازمون سخت داد خلاصه اومد شد همکلاسی من چون هیچی بارش نبود از ترم 5 با ما بود ترمی خدا تومن هزینه میکرد و لی در نهایت نتونس و انصراف داد 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
نه دندون انقدرام سخت نیست 

کی گفته عزیزم 

والا از پزشکی سختتر اگه بخوان واقعن دکتر خوب باشی 

چرا؟یکی از اشناهام دندون خونده خیلیم راضیه

تو این مملکت با این گرونی با این حجم عجیب از ورود دانشجوهایی ک خارجی دیگه نمی ارزه ملت پول ندارن ک خرج دندون کنن