الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برگردی ایران مدرکتو قبول نمیکنن و یا اینکه باید ترمی خدا تومن بری 3 سال بخونی تا مدرکت مورد تایید بشه کلی باید هزینه کنی شاید تحصیل ترکیه و بعدش ایران بیش از 2 ملیارد هزینه داشته باشه ک برا دندونپزشکی نمی ارزه
اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
چنتا دانشگاه هستن ک مورد تایید ایرانه و باید امتحان زبان هم بدی .
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
خو بخون 😐😛 رشته های پزشک و دندون انقدر سخته که کنکور دربرابرش هییچه هییییییییییچ اگه از پس ...
افرین دقیقن
من یه همکلاسی دارم ادربایجان پولی دندون خونده نتونس اونجا تموم کنه 7 سال طول کشیده کلیم هزینه کرده تازه اونجا گفتم بعد مدرکت حق نداری اینجا کار کنی برگرد کشورت بعدم ک اومد ایران مدرکشو قبول نکردن یه ازمون سخت داد خلاصه اومد شد همکلاسی من چون هیچی بارش نبود از ترم 5 با ما بود ترمی خدا تومن هزینه میکرد و لی در نهایت نتونس و انصراف داد
اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄