2777
2789
عنوان

ناموسا تکلیفمون چیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 91 پست
من حقیقتا ترسیدم همش اخبار و میخونم و میگم ینی تهش چی میشه خودم ب درک نگران خونوادمم

بعد اینجا همه خوش خشونشونه😑 عروسی تولد مهمونی😐 تازه یه چیزی هم بگیم بقیه کاربرا طرفداری میکنن که مگه چیه ؟🔫😑  آخرش هممون به چوخ میریم 😐 حالا ببین کی گفتم 😂💙

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
نظری ندارم درحالی ک خودمم درگیرم بااین ویروس منحوس..

کرونا گرفتی ؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم فقط به خاطر دوهزار پول مجبورند برن بیرون و کار کنن

لطفاً یه نگاهی به امضای منم بندازین

سلام دوستان من مشاور و نماینده هلدینگ بین المللی شرکت دانش بنیان هستم واین به شغل اینترنتی رسمی و معتبربا درامد بالا و تضمینیاز تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشوددانشجویان کارمندان سالمندان اساتید افراد در مشاغل ازادو حتی خانم های خانه داربا دوره اموزشی رایگان کار با سایتو پشتیبان اموزشیبا درامد روزانه دست کم 100 هزار از داخل منزل یا محل کار فعلیتانافراد علاقه مند به ایدی زیر پیام دهند@SaraNodratzehi
کرونا هم نکشه گرونی حتما میکشه نشستیم خونه ببینیم اجلمون با کدومشه

اره واااقعا ما نه تو این دنیا سود بردیم نه اون دنیا سود میبریم😂😂😂😂

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
بعد اینجا همه خوش خشونشونه😑 عروسی تولد مهمونی😐 تازه یه چیزی هم بگیم بقیه کاربرا طرفداری میکنن که م ...

آره همش تاپیک عروسی میخونم 😐

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ببین عزیزم هر کسی باید خودش شعور داشته باشه دیگه 

الآن جمعه پیش بله برون خواهر شوهر من بود ولی من و شوهرم و پسرم نرفتیم به خاطر کرونا ،ولی بقیه رفتن الآن برادر شوهر بزرگم کرونا گرفته حالا معلومم نیست کی ناقل بوده اصلا بقیه سالمن همه

هر کسی باید خودش عاقل باشه خب 

ظهرم اخبار نشون داد خانواده یزدی رفتن قشم دختر ۱۰ سالشون فوت کرده که خدا صبرشون بده ولی خب آقا جان ما آدم نیستیم ما دلمون نمیخواد بریم مسافرت خب بشینین تو خونتون دیگه

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
هیچی من فقط شوهرمو با سلام و صلوات میفرستم سر کار چون نره خب اخراج میشه، خودمم هم حتی اگه دو سال طول ...

تا وقتی که رعایت نکنن مردم همینه دیگه چه میشه کرد😢😢

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
اره واقعا اینجور باشه تمومی نداره که هی منتقل میشه هی منتقل میشه

وقتی رعایت نمیکنن .

وقتی میرن عروسی

جشن

ترحیم

مسافرت 

همین میشه دیگه از ماست که برماست.

مشهد وضعیتش این نبود مسافر اومد بدبخت شدیم .وضعیتش قرمز شد😭😭😭😭

بخدا خانومه زوار بود بدون ماسک 😥 تازه میگفت اینجا کسی رعایت نمیکنه (باگوشی بلند بلند صحبت میکرد) کلی هم خرید کرده بود

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
جدی؟؟؟؟؟بیا همینو کم داشتیم با این وضع فعلنا همین طوره

دست در دست هم دادیم که کرونا مارو نابود کنه به خداااا....

کرونا با هیچ کسی شوخی نداره به خدااااا خطرناکه خطرناکه خطرناکه....

من و خانوادم کلا قرنطینه رو رعایت میکنیم ولی چون تو آپارتمانم همسایه هام اصلا درک نمیکنن همش مهمونی میدن همش میرن مسافرت خیلی ناراحت میشم....😔😔😢

نمیدونم‌به خدا یعنی یه لحطه اگه فکر کنن فقط یه لحظه میشینن سر جاشون ،وای اصلن کرکنا رو قبول ندارن اخ ...

الان خواهر من توی درمانگاه بوده گرفته خانوادش هم گرفتن

دوستم پزشکه اونم گرفته 

حداقل به این بنده های خدا رحم کنن، تا کی باید جونشون رو بذارن برای یه عده احمق

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم موضوع اینه که چرا اصلا این جور جاها باید باز باشه!!!!؟

چون صاحبش ی ماشین رشوه داد.

مجوز دادن باز باشه مجموعه.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.