2777
2789
عنوان

ناموسا تکلیفمون چیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 91 پست

مادرشوهر من میخواد5تاعروسی بره باشوهرش همشم میگه خدارحم می‌کنه نمی‌گیریم.تاوختی این عقایدهس کروناهم هس.منم امیدوارم برن بگیرن که حتمن میگیرن بعدم برن بیمارستان چون بیماری زمینه ای دارن که حتمن مبرن تاادم شه بفهمه خداضامن نیس خودتم بایدشعورداشته باشی رعایت کنی

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اخر میگیرن ضعیفا نابود میشن پاسازی جهانی😐سلام بر چین😍

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
نههههه

همین الان اعلام کرد

چرا مردم به خودشونو خانوادشون اینقدر بی اهمیت شدن!  

الان اینهمه فامیل داغ دار شده بازم فکر میکنن مرگ برای همسایه است

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

منم درگیرم ولی بنظرم هرکس عمرش بدنیا نباشه از طریق همین ویروس میره حالا هرچند سال ک باشه با بیماری باشه یا بدون بیماری 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
یعنی از اون موقعی که همه کشور قرنطینه بود هم بیشتره و دولت کاری نمیکنه

میترسه مجبور بشه یه تومن دیگه بریزه به حساب ملت!

خاک بر سرشون با این مملکت اداره کردنشون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

واقعا تا وقتی ک مردم خودشون ب فکر نباشن درست نمیشه واقعا من اینستا میرم میبنیم ک چقدر راحت همه تولد رستوران عروسی دورهمی دارن هنوز با این ک یک هفته ده روز دیگه دارن همش هشدار میدن ما تهران هستیم گفتن تهران حالت هشدار هست ب قرمز برسه نمیتونیم درست جمع کنیم شرایط رو ولی همین دیشب کلی از دست فامیلهامون حرص خوردم ب خدا وقتی هم ک پست هاش ن و میبینی یا حرف میزنی خودشون و اخر فرهنگ و شخصیت میدونن ولی کوچکترین مسئولیت اجتماعی و رعایت نمیکنن

همین الان اعلام کرد چرا مردم به خودشونو خانوادشون اینقدر بی اهمیت شدن!     الان اینهمه ف ...

نمیدونم‌به خدا یعنی یه لحطه اگه فکر کنن فقط یه لحظه میشینن سر جاشون ،وای اصلن کرکنا رو قبول ندارن اخه ،میگن‌هیچی نمیشه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌