2777
2789
پسر منم داره میره سوم خیلی ریزه....میترسم بره مدرسه..خدا کنه تعطیل کنن.....از مدیرش پرسیدم گفت کلاسا ...

مستاصل واسه یه لحظه شه.بخدا این چند وقت انقدر فکر کردم مغزم درد میکنه.کلافه شدم.جون بچه های مردم واسه شون مهم نیست که.دارن پیش میرن به سمت ایمنی گله ای دیگه😑میام نفرستم یه مشکله.میخوایم بفرستیم غیرانتفاعی بازم میترسم.دیگه این معلم خصوصی آخرین تیرمه.امیدوارم جواب بده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
مستاصل واسه یه لحظه شه.بخدا این چند وقت انقدر فکر کردم مغزم درد میکنه.کلافه شدم.جون بچه های مردم واس ...

من پارسال رفتم اموزش پرورش پرسیدم بهم گفتن دیگه غیرحضوری نداریم..امسالو ولی نپرسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم پنجمه.  منم میخوام نفرستمش فقط امتحان بده. میتونم کمکش کنم. خواهرمم معلمه ابتداییه. ...

آره واقعا باید یه راهی باشه.از جیب خودمونم بخوایم هزینه کنیم سنگ بندازن جلو پامون واقعا باید متعجب شد.از خواهرتون بپرسین شاید ایشون بدونن که میشه یا نه

من پارسال رفتم اموزش پرورش پرسیدم بهم گفتن دیگه غیرحضوری نداریم..امسالو ولی نپرسیدم

خدا کنه امسال بخاطر این شرایط راه بیان باهامون

آره واقعا باید یه راهی باشه.از جیب خودمونم بخوایم هزینه کنیم سنگ بندازن جلو پامون واقعا باید متعجب ش ...

آره پیگیرم همین الان زنگ زدم اموزش و پرورش گفت مسئولش شنبه میاد. زنگ میزنم حتما

عزیزم دی وی دی آموزشی بخری بهتره

عزیزم اصلا الان نحوه آموزش مهم نیست .مهم اینه که قبول کنن بچه من نره مدرسه ولی امتحانارو بره بده.حالا معلم خصوصی دی وی دی بالاخره یه جوری سر میکنم

عزیزم اصلا الان نحوه آموزش مهم نیست .مهم اینه که قبول کنن بچه من نره مدرسه ولی امتحانارو بره بده.حال ...

الان نمیگن که باشه نیاد و۰۰۰۰۰۰

ولی اگه کرونا باشه میخوان چیکار کنن؟!

در بدترین شرایط بچه تون شهریور امتحان میده و میره پایه دوم 

الان نمیگن که باشه نیاد و۰۰۰۰۰۰ ولی اگه کرونا باشه میخوان چیکار کنن؟! در بدترین شرایط بچه تون شهری ...

خدا کنه همینطور باشه که شما میگی.