بخاطر شرایط کرونا دلم نمیخواد بچه م حضوری بره مدرسه.میخوام معلم خصوصی آنلاین بگیرم براش سال تحصیلی رو فقط آخر سال بره امتحاناشو بده و امسالو پاس کنه.کسی میدونه میشه یا نه.لطفا پیشنهاد غیر انتفاعی و ...ندین به همه شون فکر کردم هزینه ش برام مسئله نیست دلم راضی نیست که کلا بره بیرون از خونه.شاید بگین آنلاین خوب نیست و یاد نمیگیره اما خداروشکر بچه م توانایی ش رو به من ثابت کرده و میدونم از عهده ش برمیاد و من ترجیح میدم خودم تو خونه سختی بکشم و کمکش کنم .کلاس اول هست امسال .
پسر منم داره میره سوم خیلی ریزه....میترسم بره مدرسه..خدا کنه تعطیل کنن.....از مدیرش پرسیدم گفت کلاسا ...
مستاصل واسه یه لحظه شه.بخدا این چند وقت انقدر فکر کردم مغزم درد میکنه.کلافه شدم.جون بچه های مردم واسه شون مهم نیست که.دارن پیش میرن به سمت ایمنی گله ای دیگه😑میام نفرستم یه مشکله.میخوایم بفرستیم غیرانتفاعی بازم میترسم.دیگه این معلم خصوصی آخرین تیرمه.امیدوارم جواب بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دخترم پنجمه. منم میخوام نفرستمش فقط امتحان بده. میتونم کمکش کنم. خواهرمم معلمه ابتداییه. ...
آره واقعا باید یه راهی باشه.از جیب خودمونم بخوایم هزینه کنیم سنگ بندازن جلو پامون واقعا باید متعجب شد.از خواهرتون بپرسین شاید ایشون بدونن که میشه یا نه