2777
2789
برو مدرسه ای که قرار بوده بچتو ثبت نام کنی بهت میگن چه مدارکی لازم هست واینا

مرسی از راهنماییت.توکل بر خدا برم ببینم چی میشه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
کسی نمیدونه واقعا ؟؟

عزیزم دانش آموز از نظر قانونی فقط مجاز به ۲۰ درصد غیبت موجه هست.واگه مدیر و معلم باهات همکاری نکنن می تونن برای بچه وقفه تحصیلی بزنن

ولی نگران نباش امسال آموزش حضوری نخواهد بود و حتما مدارس همکاری بیشتری در مورد غیبت ها می کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرسیدم که از طرف آموزش و پرورش این امکان وجود داره دانش آموز ثبت نام بشه مدرسه ولی فقط برای امتحانات ...

فکر کردی اگر ثبت نامش کنی میره مدرسه نه اونم‌ غیر حضوری میشه درنهایت مثل سال تحصیلی  قبل 

درضمن بچت کلاس اوله میتونی کلا نفرستیش یسال دیرتر بره مدرسه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم دانش آموز از نظر قانونی فقط مجاز به ۲۰ درصد غیبت موجه هست.واگه مدیر و معلم باهات همکاری نکنن م ...

ممنونم دوستم بابت راهنماییت.در مورد اینکه دوستمون گفتن امسال رو جهشی بخونه پسرم اطلاعی ندارین که چطوری میشه

فکر کردی اگر ثبت نامش کنی میره مدرسه نه اونم‌ غیر حضوری میشه درنهایت مثل سال تحصیلی  قبل  ...

نه عزیزم اعلام کردن تو اخبار که حضوریه کلاسها حداقل تا فصل سرما که آنفلوانزا هم قراره اضافه بشه.بخاطر همینه که میخوان کلاسهارو از تابستون شروع کنن دیگه .به قول خودشون چون قراره آنلاین بشه فصل سرما از ظرفیت اینور استفاده میکنن که هوا گرمه😑انگار مثلا الان تو گرما شیوع نداره این مریضی.در مورد دیر فرستادن هم فکر کردم اما چون پسره از اونور واسه دانشگاه و سربازی و کنکور به مشکل بر میخورم

جهش تحصیلی برای کلاس اول دبستان صدق نمی کنه عزیزان اینا اطلاعات من تا حدود یک ماه میشه اگه عوض ن ...

واقعااااا؟؟؟😭پس من چه گلی بگیرم سرم..ای خدا😭😭😭😭

پسر منم داره میره سوم خیلی ریزه....میترسم بره مدرسه..خدا کنه تعطیل کنن.....از مدیرش پرسیدم گفت کلاسا ۶ تایی برگزار میشه ولی خوب بچه ان دیگه...امسال ما مادرا واقعا مستاصل شدیم .خدا کمکمون کنه

دقیقا منم موافقم باهاتون منم موندم میشه یا نه اگرم نشه نمیفرستمش یکسال عقب بیفته بهتر از اینکه که ...

من دخترم پنجمه. 

منم میخوام نفرستمش فقط امتحان بده. میتونم کمکش کنم. خواهرمم معلمه ابتداییه.

میخوام شنبه بپرسم از آمورش و پرورش که راهش چیه/

حتما راهی داره