بخاطر شرایط کرونا دلم نمیخواد بچه م حضوری بره مدرسه.میخوام معلم خصوصی آنلاین بگیرم براش سال تحصیلی رو فقط آخر سال بره امتحاناشو بده و امسالو پاس کنه.کسی میدونه میشه یا نه.لطفا پیشنهاد غیر انتفاعی و ...ندین به همه شون فکر کردم هزینه ش برام مسئله نیست دلم راضی نیست که کلا بره بیرون از خونه.شاید بگین آنلاین خوب نیست و یاد نمیگیره اما خداروشکر بچه م توانایی ش رو به من ثابت کرده و میدونم از عهده ش برمیاد و من ترجیح میدم خودم تو خونه سختی بکشم و کمکش کنم .کلاس اول هست امسال .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کردی اگر ثبت نامش کنی میره مدرسه نه اونم غیر حضوری میشه درنهایت مثل سال تحصیلی قبل ...
نه عزیزم اعلام کردن تو اخبار که حضوریه کلاسها حداقل تا فصل سرما که آنفلوانزا هم قراره اضافه بشه.بخاطر همینه که میخوان کلاسهارو از تابستون شروع کنن دیگه .به قول خودشون چون قراره آنلاین بشه فصل سرما از ظرفیت اینور استفاده میکنن که هوا گرمه😑انگار مثلا الان تو گرما شیوع نداره این مریضی.در مورد دیر فرستادن هم فکر کردم اما چون پسره از اونور واسه دانشگاه و سربازی و کنکور به مشکل بر میخورم