2777
2789

اینکه چهره و اندام برای دو طرف جذاب باشه و به دل بشینه کاملا فکر درست و منطقیه اما گاهی آدم میترسه با مردی ازدواج کنه که دیگه زیادی طاهر زنش مهم باشه من از اینجور مردا شدیدا میترسم

حالا میشه راهنماییم کنین که من از کجا تشخیص بدم که خواستگارم بیش از حد توجه نشون میده به اندام و چهره یا نه؟

همه چی درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اومده خواستگاری یعنی از دور براش اوکی بودی و الان فقط جزئیات براش ناشناخته‌س مثل رنگ واقعی پوست که دخترا زیر کرمپودر قایم میکنن

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐
دوست دختر نداشته افکارش سنتیه بهم گفت که میخوام زنم شاخ باشه و امروز که جلسه 4 خواستگاری بود خیلی ب ...

عزیزم من میترسم خواستگار راه بدم خونه اما دیگ میخوام بگم بیان نمیترسی کرونا داشته باشه

بنظرم با یروز نمیشه شناخت باید باهم صحبت کنید تو دوران نامزدی بربن بگردین نگاهشو طرز حرف زدنش سلیقش ...

آره امروز چاهارمین جلسه بود که صحبت میکردیم خیلی به اندامم دقت میکرد و خودشم گفت میخوام که زنم شاخ باشه

همه چی درست میشه
سعی کن بفهمی نظرش در مورد مویه دستو پایه خانما چیه🤔،از مردائی که فکر میکنن خانما همیشه باید عالی و ...

دقیقا منم متنفرم از این جور مردا انگار ما آدم نیستیم عروسکیم 

همه چی درست میشه

متاسفانه خواستگارم بهم گفت

خیلی رک گفت

دلیل اینکه تا 42 سال ازدواج نکرد بیش از حد وسواس رو این موضوع بود رک گفت

گاهی منو میترسونه

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
اگه اومده خواستگاری یعنی از دور براش اوکی بودی و الان فقط جزئیات براش ناشناخته‌س مثل رنگ واقعی پوست ...

من به آرایش علاقه ندارم و افکار خاص خودمو دارم و فقط تو مراسمای خاص آرایش میکنم و اونم بهم گفت امروز جلسه 4 که همو ملاقات میکنیم ولی تو هنوز آرایش نکردی و زن من باید بیرون رفتنیم آرایش کنه

همه چی درست میشه

ازش میپرسیدی برات توضیح بده شاخ منظورش چیه

بعد هم بگو بعد زایمان که خانما به هم میریزن باید چیکار کنن

اگه رو اندام‌تاکید داشت که معلومه فازش چیه

مادرت هم از مادرش بپرسه مهمترین ملاکای پسرش از نظرش چیه

حالا من چاق شدم

مانتو نشون نمیده شکم پهلومو

نمیدونه چاقم که

نمیدونم چه کنم نگرانم

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
من به آرایش علاقه ندارم و افکار خاص خودمو دارم و فقط تو مراسمای خاص آرایش میکنم و اونم بهم گفت امروز ...

اگه سنی نداری ردش کن

کلی فرصت هست

من دیگه چون 32 هستم نمیتونم