اینکه چهره و اندام برای دو طرف جذاب باشه و به دل بشینه کاملا فکر درست و منطقیه اما گاهی آدم میترسه با مردی ازدواج کنه که دیگه زیادی طاهر زنش مهم باشه من از اینجور مردا شدیدا میترسم
حالا میشه راهنماییم کنین که من از کجا تشخیص بدم که خواستگارم بیش از حد توجه نشون میده به اندام و چهره یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همش سوال کم میارم از خواستگار بپرسم میشه یع سری سوال بگین بپرسم ک مهم باشه عزیزم تو هم ازش بپرس اگ حالت بد بود یا باردار بودی نتونستی به خودت برسی چه جوری رفتارمیکنه
اگه اومده خواستگاری یعنی از دور براش اوکی بودی و الان فقط جزئیات براش ناشناختهس مثل رنگ واقعی پوست ...
من به آرایش علاقه ندارم و افکار خاص خودمو دارم و فقط تو مراسمای خاص آرایش میکنم و اونم بهم گفت امروز جلسه 4 که همو ملاقات میکنیم ولی تو هنوز آرایش نکردی و زن من باید بیرون رفتنیم آرایش کنه