2777
2789
عنوان

احساس میکنم برای شوهرم کمم😔

420 بازدید | 27 پست

سلام خانما.خانم۲۶ ساله هستم.دوساله ازدواج کردم. شوهرم همیشه بهم میگه خیلی زیبایی و ازهمه بهترتویی.ولی چندوقته احساس میکنم بیرون ک میریم چشمش میره سمته دخترای خیلی آرایش کرده.بنظرخودم من همه چیم نرماله.ب اندازه آرایش میکنم نه زیاد.کلا دختره خیلی پوشیده ای نیستم.ولی این دوره ای ها خیلی آرایش و ناز دارن.بنظرتون من چ تغییری توخودم ایجاد کنم.؟؟ی چندوقتی ام هست مراعات شوهر رومیکنم و زیاد برای خودم خرید نکردم.شاید مراعات هم خوب نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت اون تیپی دوست داره به خودت برس، البته تو خونه، تو کوچه خیابون اون تیپارو نمیپسندم...میان اونجوری سوهرای مردم و از راه به در می کنن..مرد دیگه چشمش میچرخه دنبالش حالا هیچ کاری ام که نکنه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

اسی عزیزم گوش کن

شوهر شما تنوع طلب نیس مشکل ازخود تو ک اعتماد ب نفست و از دست دادی وگرنه هر انسانی ب اندازه خودش زیبایی داره رو اعتماد ب نفست کار کن

کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂

مراعات خیلی خوب نیس یه ماه مراعات کن ماه بعد برو بخر  لازم نیست که حتما گرون باشه شده ۲۰۰تومن یه تیکه جدید بخر بیشتر به خودت برس خیلی از اقایون از ارایشای غلیظ خوششون میاد تو خونه تست کن

Life is too short to not enjoy

چرا همچین فکری رو با خودت می کنی؟؟دست بالای دست زیاده!اگه اینجوریه که شمام مرد بهتر برات بوده،تازه همه چیز به ظاهر نیست که  عزیزم،شما حتما ویژگی های دیگه دارین که برازندتون می کنه🙏🏻حساس نشین و اعتماد به نفس داشته باشین 

مراعات بیجا هم نکنید در حدی که در توان همسرتون هست خرج داشته باشین 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦