2777
2789
عنوان

مامان شما زیاد غر میزنه؟

108 بازدید | 10 پست

مامان من باید همه چی طبق میل و رویه خودش باشه .نمیزاره اصلا میام خونه بشینم شروع میکنه غر زدن ... اصلا فکر سلامتی خودش نیست . منم هر چی میگم اسمون ریسمون میبافه توجیح میکنه . اینقدر ادامه میده تا من صبرم تموم شه داد و بیداد کنم . نمیخوام بهش بی احترامی کنم.... بعدشم من ناراحتم چرا بهش چیزی گفتم ، چیزیم نگم قشنگ ی ساعت غر میزنه مغزم تاول میزنه . دلم میخاد ی خونه داشتم جدا زندگی میکردم یا ازدواج میکردم .‌ارامش داشتم

مامان من از اون خانومایی که بدون غر زدن همه رو تحت فرمان خودش قرار میده

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحقیقات نشون داده بچه هایی که مامان غرغرودارن موفق ترن. البته مامان من غرنمیزد ولی بابام خیلی گیرمیداد. الانم من مث بابامم. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
غر سر چی میزنه

همه چی . چرا اینو خریدی . چرا به من میگی اینکارو کن . چرا لباست خانومانه نیست . چرا .... چرا

ی مدت بیکار بودم صبح ها میخوابیدم میگفت تو میخوابی من نمیتونم خونه رو مرتب کنم صبح باید بیدار شی