2777
2789

سلام مامانا خوب جونم براتون بگه من سر کولیک دخترم صاف شدم به معنای واقعی چون هر سری شیر میخورد دلش سفت سفت بود دوساعتی طول میکشید تا اروغ بزنه 😭

گریه میکرد همش😭😭 خدا اون روزارو نبینم 

چندتا دکتر بردم هرکدوم یچی دادن 

اینم بگم بهتون گریپ واتر و کولیف اینا جواب نمیده واسه نوزاد زیر یکماه اصلا هم نباید تجویز بشه که برا دخترم تجویز میشد و من نمیدونستم اخرین دکتر دخترم گفت اینو بهم 🧐 من از دکتر دخترمم راضیم اسمش سمیع زاده تو کرج عالی عالیییییی 

من بهش ایزی کول دادم که انچنان جوابی ندیدم 

کولیکز دادم بهش معجزه کرد از روزی که دادم بهش این قطره رو اب رو اتیش بود هر شیش ساعت پنج قطره البته من خارجی اصلشو پیدا کردم که الان اصلا پیدا نمیشه تحت لیسانس المان همه جا دارن که یکم تند اگه کوچولوتون نخورد تو یکم شیر خودتون قاطی کنید با قطره چکون بدید بخوره 😍😍

ایزی کول هم خوبه شبیه قطره چشم که 72 تومن 

کولیکز 20 تومن 

من کلا یکماه این دارو دادم 

دوم اینکه گهواره برقی از واجب ترین چیزاس برا من عصا دست بود چون دخترم میزاشتم اروم میشد 

الانم همیشه میزارم راحت راحت میخوابه 😍⁦♥️⁩

سوم اینکه بچه هاتون کولیک دارن لبنیات نخورید تاثیر داره چیزا  طبع سرد نخورید اگه هم درروز زیاد سردی خوردید چایی نبات بخورید ....

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

شما هم اگه تجربه ای دارید بگید که بقیه استفاده کنن 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تا نزدیک به ۶ماه درگیر بودم،گریه های شدید،جیغ های وحشتناک،شب بیداری،روزای خیلی سخت،اما گذشت.درسته دخترم هنوزم بد خوابه اما دیگه مثل اون روزا که بچم اذیت میشد نیست.منم همه اینا و خیلی داروهای دیگه رو امتحان کردم اما زیاد فرق نمیکرد

منم به پسرم کولیکز میدم

خیلی سخت میخورش خیلی میاره بالا با اب قند میدم با شیرم فایده نداره ک نداره فقط وقتی بهش میدم یه ربع بغلش میکنم و راه میبرمش تا حواسش پرت شه نیاره بالا

من روزی دوبارمیدم‌ ۷۵صدم

خداروشکر که دارمت❤❤💙

منم كوليكز دادم خوب بود.و قطره پروكيد هم كه كلا بعد يه مدت كوليكشو رفع كرد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
منم به پسرم کولیکز میدم خیلی سخت میخورش خیلی میاره بالا با اب قند میدم با شیرم فایده نداره ک نداره ...

بایو لاکت رو امتحان کن ببین میخوره 

رو پسر من كوليكيز جواب نداد ولي كوليك ايد معجزه كرد

بچه هرکدوم به یچی واکنش نشون میدن 

من فقط وقتی که بغلم میکردم و تند تند راه میرفتم آروم میشد،اصلا تو گهواره نمیموند‌اما میذاشتم لای تشک ...

منم تا 40 روز تو گهواره نمیخوابید 40 روز گذاشتم کولیکش تموم شد با دارو دل دردش کم شد تو گهواره خوابید 

منم تا 40 روز تو گهواره نمیخوابید 40 روز گذاشتم کولیکش تموم شد با دارو دل دردش کم شد تو گهواره خوابی ...

دختر من به شدت وابسته من بود،حتی از نوزادی،باید بغلش میکردم پیش خودم میخوابید،الانم با اینکه دو سالشه همین جوره

منم تا 40 روز تو گهواره نمیخوابید 40 روز گذاشتم کولیکش تموم شد با دارو دل دردش کم شد تو گهواره خوابی ...

دختره منم ٢٥ روزشه كوليك داره روزگارمو سياه كرده

يني بعد چهل روز تموم ميشه؟حتا به چهل و يك ام نميرسه؟

دختره منم ٢٥ روزشه كوليك داره روزگارمو سياه كرده يني بعد چهل روز تموم ميشه؟حتا به چهل و يك ام نميرس ...

معجزه نیست که عشقم من تا نزدیک دوماه طول کشید با دارو خوب بود کولیکز بده بهش