2777
2789
عنوان

کارهای تابلوش نشونه دوس داشتنه اما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست
مشکل اینه ک میدونه من دوست نمیشم حتی چون همکلاسی هستیم از پیشنهادهایی ک توسط دوست هاش بهم داده شده ...

خب وقتى دوست نميشى چرا ميخواى بهت ابراز علاقه كنه ؟ ميخواى بياد يهو خواستگارى يا فقط ميخواى ابراز علاقه كنه ؟

خب وقتى دوست نميشى چرا ميخواى بهت ابراز علاقه كنه ؟ ميخواى بياد يهو خواستگارى يا فقط ميخواى ابراز عل ...

فقط میخوام ابراز علاقه کنه چون حس میکنم دوسش دارم شاید بعدش بتونم فک کنم به چیزای دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میخوام ابراز علاقه کنه چون حس میکنم دوسش دارم شاید بعدش بتونم فک کنم به چیزای دیگه

خب به نظرم اولش بايد تكليفتو با خودت مشخص كنى ، شايد اونم با خودش ميگه وقتى دوست نميشه چرا ابراز علاقه كنم ؟ يه جورايى بايد بهش راه بدى

البته به نظر من كه خيلى رك بپرس

يعنى من اينجوريم

نه ادم از ارزش هاش كم ميشه و اينكه راحت ميشى ديگه انقدر فكرت درگير نميمونه

درگیرش نشو شاید اصلا حست درست نباشه ضربه ی بدی میخوری بخوادت میاد جلو

هرچقدرم من بخوام بگم کاراش طبیعیه بازم دور و بریام و دوستام ک میبینن کاراشو و درموردش صحبت میکنن باعث میشه تو دلم ب خودم بگم ک فک کنم درست میگن با وجودی ک در ظاهر میگم توهم زدید بچه ها

هرچقدرم من بخوام بگم کاراش طبیعیه بازم دور و بریام و دوستام ک میبینن کاراشو و درموردش صحبت میکنن باع ...

از اطرافیانت بخواه دربارش صحبت نکنن یا اگر دارن میگن سریع اون محل رو ترک کن نذار تو قلبت بشینه چکش نکن 

سخته عزیزم اما اگر یه وقت یک درصدم فکرت اشتباه باشه خیلی اذیت میشی الان سختی بکشی بهتره

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
خب به نظرم اولش بايد تكليفتو با خودت مشخص كنى ، شايد اونم با خودش ميگه وقتى دوست نميشه چرا ابراز علا ...

خب چرا ادامه میده؟

ب عنوان رفیق؟

خب بعضی چیزا تابلوئه ک از رفاقت عادی فراتره

تکلیفمو نمیدونم فقط حس میکنم اولین باره یکی واقعا توجهمو جلب کرده

از اطرافیانت بخواه دربارش صحبت نکنن یا اگر دارن میگن سریع اون محل رو ترک کن نذار تو قلبت بشینه چکش ن ...

دوستامو میتونم کنترل کنم ولی هرمدت یه بار پیام دادنای خودشم باعث میشه چیزی رو نتونم فراموش کنم

دوستامو میتونم کنترل کنم ولی هرمدت یه بار پیام دادنای خودشم باعث میشه چیزی رو نتونم فراموش کنم

عه نمیدونستم پیام میده خب چه پیامایی میده اصلا اهمتی نداره چیه جوابشو نده و جدی بهش بگو لطفا دیگه به من پیام ندین 

عه نمیدونستم پیام میده خب چه پیامایی میده اصلا اهمتی نداره چیه جوابشو نده و جدی بهش بگو لطفا دیگه به ...

خب قبل از هرچی دوستیم باهم

پیام در مورد خودمون 

هرچیزی ب جز مسائل جاده خاکی و ابراز علاقه مستقیم

خب قبل از هرچی دوستیم باهم پیام در مورد خودمون  هرچیزی ب جز مسائل جاده خاکی و ابراز علاقه مست ...

اول بگو چند سالته ؟

و این آقا فامیله ؟