2777
2789
عنوان

کارهای تابلوش نشونه دوس داشتنه اما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همکلاسیمه مدام میبینمش هرمدت یه بار پیام میده باعث میشه چیزی رو فراموش نتونم بکنم واقعا باید ف ...

برای من که پیام نمیداد رو در رو میرفت رو اعصابم😐

اخه چرا باید یهو بی دلیل بهم بگه کویین😐

چراااا اخهههه 

کلی رفتار دیگه داشت 

نمیشه راحت فراموش کرد اما اشتباه منو نکن 

باخودت صادق باش ازش خوشت میاد 

اما اگه میدونی نبابد ادامه پیدا کنه بهش رو نده و کاری کن که کمتر سمتت بیاد 

مثلا رسمی تر باهاش حرف بزن 

لبخند خیلی مهمه! کمتر بهش لبخند بزن کلا پوکر فیس باش

البته اگه احساسات دخترونت اذیتت میکنن ماجرا فرق داره😐😭

برای من که پیام نمیداد رو در رو میرفت رو اعصابم😐 اخه چرا باید یهو بی دلیل بهم بگه کویین😐 چراااا ...

مثلا چ کارایی میکرد؟

هرچیش شخصی نیس بگو تا مقایسه کنم

کارایی ک باعث میشد فک کنی از یه خوش اومدن معمولی فراتره

مثلا چ کارایی میکرد؟ هرچیش شخصی نیس بگو تا مقایسه کنم کارایی ک باعث میشد فک کنی از یه خوش اومدن مع ...

وای یه همدرد پیدا کردم و بهتر از همه اینکه غریبه ای 😐😂🌸

درخواست میدم اونجا حرف بزنیم

والا من با دوست پسرم قبل اينكه دوست شيم با هم دوتايى ميرفتيم بيرون ولى پيشنهاد نميداد ، تقريباً دو ماه اينجورى بوديم ديگه يه شب كه بيرون بوديم كلى دعواش كردم :)) گفت بريم سينما گفتم مردم ميرن سينما يه غلطى ميكنن ما امروز ١٢ كيلومتر راه رفتيم تو پارك هيچ غلطى نكرديم 😁 و فرداش ديگه دوست شديم و الانم يه سال و چند روزه كه باهميم 😁

والا من با دوست پسرم قبل اينكه دوست شيم با هم دوتايى ميرفتيم بيرون ولى پيشنهاد نميداد ، تقريباً دو م ...

مشکل اینه ک میدونه من دوست نمیشم

حتی چون همکلاسی هستیم از پیشنهادهایی ک توسط دوست هاش بهم داده شده بود هم خبر داره