2777
2789
عنوان

اینا به هم میان📷📷📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 76 پست
فرشت خیلی خاصه آبی روشنه اصلا تا حالا جایی ندیدم اونکه شما دیدی ابیش پرنگ تر بوده که خز شده

شما فرش اولی رو میگین یعنی خوبه مدلش؟؟؟

اونوقت این چطوره؟

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
عه شمام تو عقدی به سلامتی عزیزم😍 خب الان شما میخوایین از این چسترا بخرین؟ میدونی من فقط به خودمم ...

نه من چستر نمیخرم.منم وایسادم آخرین وسیلمو مبل بخرم.زیادم روش هزینه نمیکنم.مهم اینه دوسش داشته باشم

آخه مبل و وسیله گرونم باید تو خونه خودت ببری نه من که اصن معلوم نیست خونم چند متریه

خونه های الان که همه کوچیک و طبقه چهرمو...بخوای مبل سی چهل میلیونی رو اینهمه جابجا کنی داغون بشه

ب فکر خونوادت باش.گناه دارن.یه مبل ارزون ولی قشنگ پیدا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا سلیقه ایه عزیزم

به بخ چقد خوشگلا😍

الان همین خونه ها زرق و برق خیلی دارن تصور کن اگ اینا رو به یه خونه خالی بچینی چه شکلی میشه؟

نه من چستر نمیخرم.منم وایسادم آخرین وسیلمو مبل بخرم.زیادم روش هزینه نمیکنم.مهم اینه دوسش داشته باشم ...

بابا من خودم چون تو فکر اونام این مدلو انتخاب کردم دیگ بنظرم با این رنج قیمت مثلا۶یا۷ میلیون همین مدل خوبه،،،البته راحتی هاهم تقریبا در همین سطح اند

نه دیگه زرق و برق ک زیاد ندارن.کلا تو هرچیم بچینی خونت قشنگ میشه.چون لوازم نو عروس تازه هستن خونه خوشگل دیده میشه.فقط زیاد رنگی رنگی نشه لوازمات.معمولا سه تا رنگ باید غالب باشه

نه دیگه زرق و برق ک زیاد ندارن.کلا تو هرچیم بچینی خونت قشنگ میشه.چون لوازم نو عروس تازه هستن خونه خو ...

همون دیگ موندم تو اون سه رنگ میدونی احتمالا فرشامو بخریم مبلا بمونن آخر،،،حالا باید مبلا رو با فرشم ست کنم دیگ،،نمیدونم رنگ فرشمو چطوری انتخاب کنم که موقع خرید مبل دستم باز باشه،،،تو رنگ ابی و کرم موندم الان عکس فرش اولی چطوره؟

همون دیگ موندم تو اون سه رنگ میدونی احتمالا فرشامو بخریم مبلا بمونن آخر،،،حالا باید مبلا رو با فرشم ...

خوبه من از فرش اولی خوشم اومد

مبلاتو میتونی طوسی برداری

با کوسنای آبی و پرده آبی و کرم مثلا

من از فرشه خوشم اومد.مبلو دوست نداشتم

خوبه من از فرش اولی خوشم اومد مبلاتو میتونی طوسی برداری با کوسنای آبی و پرده آبی و کرم مثلا من از ...

آهان منم بیشتر تاکیدم رو فرشه هست،، مرسی عزیزم خوشبخت بشین الهی😘😘😘

من انقد قشنگ مبل و فرش و پرده م باهم جور و ست شد

هیچکدومم رنگاشو یادم نبود 😁😁

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
😐چرا نفرت انگیز،الان اونایی که فرش ابی دارنو صدا میزنم 😁😂😁😂

مگه دیشب نفهمیدین چی شد?😂😂😂😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
هرکی یه سلیقه ای داره

😂😂نه بابا این فرش آبی و فیلی اصلا داستان داره 

دیشب ی خانومی تاپیک زد واییی جاریم شهرستانیه رفته فرش آبی خریده خیلی نفرت انگیزه

بعد بچه ها بهش گفتن فرش خودت چ رنگیه گفت گفت فیلی اصل از ترکیه آوردن😂😂😂

یعنی تا ساعت ۵ صب بچه ها براش دس گرفته بودن هرجا میرفتی بحث سر آبی و فیلی بود😂😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
من انقد قشنگ مبل و فرش و پرده م باهم جور و ست شد هیچکدومم رنگاشو یادم نبود 😁😁

عه من همیشه از این میترسم😁

من هنوز نخریدم انشالله که خریدم مث شما برا منم خود به خود ست بشه😄

😂😂نه بابا این فرش آبی و فیلی اصلا داستان داره  دیشب ی خانومی تاپیک زد واییی جاریم شهرستانیه ...

😂😂😂😂😂

پس  به غیر از کلاه صورتی، فرش سرمه ایی هم دهاتی شد😐😁😁😁😁

خدایا منو بکش از دس بعضیااااا

حالا مجبور بوده بگ اصل ترکیه😂

😂😂😂😂😂 پس  به غیر از کلاه صورتی، فرش سرمه ایی هم دهاتی شد😐😁😁😁😁 خدایا منو بکش از دس ب ...

😂😂😂😂اره والا

Just فیلی اصل ترکیهههه😂😂😂