2777
2789
عنوان

اینا به هم میان📷📷📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرش آبیییی?????😂😂😂😂 نفرت انگیزه  فقط فیلی اصل ترکیه باید بگیرییی

😐چرا نفرت انگیز،الان اونایی که فرش ابی دارنو صدا میزنم 😁😂😁😂

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
اگه میخوای مبلت حالت سلطنتی باشه نه راحتی یه کم ساده تر برداری بنظرم بهتره مثلا تو این مایه ها

موافقم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
😐چرا نفرت انگیز،الان اونایی که فرش ابی دارنو صدا میزنم 😁😂😁😂

من فرشم آبیه 😁😁 خیلی هم خوشگله

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
فرشت خیلی قشنگه مبلات خیلی زشتع . مبل ساده تک رنگ کاناپه ای بردار با رنگ ابی

مبل تک رنگ باشه،مدلشم ساده باشه،الان این مدلی که من فرستادم خیلی بده؟

فرش دومی به زودی خسته میکنه چشمت رو مگر اینکه خونه ات بزرگ باشه.

فرش اول و مبل اول اگه انتخاب دیگه ایی نداری به هم میان ولی اگه در انتخاب ازادی چون فرشت طرح داره و شلوغه سعی کن مبل ساده بگیری

اگه میخوای مبلت حالت سلطنتی باشه نه راحتی یه کم ساده تر برداری بنظرم بهتره مثلا تو این مایه ها

بله اینم خوشگل 😍

الان رنگ کرم قدیمی شده بیشتر آبی مده فرش اولیه خیلی قشنگه مبلاتم ابی تیره سلطنتی بردار خیلی خوب میشه

منم خودم اولش نظرم همین بود ولی از بس که همه ابی خریدن دیگ تکراری شده برام،نمیدونم شاید منم همون ابی رو خریدم،،،