2777
2789
عنوان

اینا به هم میان📷📷📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرش دومی به زودی خسته میکنه چشمت رو مگر اینکه خونه ات بزرگ باشه. فرش اول و مبل اول اگه انتخاب دیگه ...

هنوز نخریدم،میخواستم نظر دوستانو بدونم،که اکثرا گفتن به هم نمیان

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
راستش مبلتو زیاد دوست ندارم.یه طرح یکم ساده تر بردار به نظرم.اگر الان میخوای بخری طرحهای عجیب و غری ...

نه هنوز که نخریدم میخواستم برا جهاز انتخاب کنم😄

ب سلامتی عروس خانوم     پس ب نظرم نخر.یه سبکای دیگه انتخاب کن

چطوری مثلا،،،میدونی شرایط ما یکمم فرق داره وضعیت خونه و اینا معلوم نیست،ک اگ هم باشه سبک خونه هامون یه جورایی عامیانه و کلاسیک خواهد بود برا همین زیاد نمیتونم از مبلمان مدرن و اینا استفاده کنم میشه گفت خونه به غیر دیوار اکسسواری نداره برا همین فک میکردم اگ مبل و فرش طرحش شلوغم باشه زیاد به چشم نمیاد،،،که اکثرا گفتن بده😄

چطوری مثلا،،،میدونی شرایط ما یکمم فرق داره وضعیت خونه و اینا معلوم نیست،ک اگ هم باشه سبک خونه هامون ...

قربونت بشم.منم تو عقدم.منم وضعیت خونم و دکورش مشخص نیست.ولی یه عکس ساده تو اینترنت اینستاگرام پیدا کن.چیزی که واقعا دوستش داری.چیزی که خودتو و همسرتو توش مجسم کنی.آرامش داشته باشی.نه خیلی مدرن و پرزرق وبرق.نه خیلی کلاسیک.کثلا از این مبل استیلا جدید اومده چستر...تاج زیاد نداره.تاج کوچیک و پایه های باریک دارن.با یه فرش که رنگ مبلت و رنگ خونت دوست داری اونطوری باشه پیدا کن.شبیه عکسه خونتو در نظر بگیر.

کلا تو دکوراسیون میگن مبلی که طرح نامتعارف داره مثل همین بته جقه یا طرح گل و ...نباید یک دست مبل باشه.باید یه طرح ساده در نظر بگیری.زیاد گل گلی و اینا نباشه

بزار چندتا عکس پیدا کنم واست

البته بازم میل و سلیقه خودته

منم خودم اولش نظرم همین بود ولی از بس که همه ابی خریدن دیگ تکراری شده برام،نمیدونم شاید منم همون ابی ...

فرشت خیلی خاصه آبی روشنه اصلا تا حالا جایی ندیدم اونکه شما دیدی ابیش پرنگ تر بوده که خز شده

قربونت بشم.منم تو عقدم.منم وضعیت خونم و دکورش مشخص نیست.ولی یه عکس ساده تو اینترنت اینستاگرام پیدا ک ...

عه شمام تو عقدی به سلامتی عزیزم😍

خب الان شما میخوایین از این چسترا بخرین؟

میدونی من فقط به خودمم فکر نمیکنم دوس ندارم خانوادهمم به خاطر من اذیت بشن الان همین مبلی که عکسشو فرستادم حدود۶ تومن بود البته از خود تولیدی ،،،حالا برا عروسی ما خیلی مونده حداقلش باید این کرونا تموم بشه بعد تا اون موقع،،،شاید چنتا دیگ تاپیک این مدلی زدم😁

کلا ثبات انتخاب ندارم دیدی رفتم یه چیز دور از ذهن برداشتم،،،کلا اونچه که تو خیالمه با انچه که انتخاب میکنم زمین و اسمون فرق داره😄