2777
2789
عنوان

بیاید اصول دلبری رو بگین=) اگه آقایون هم نظری دارن بگن=))

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 98 پست
ذره ای عشوه و لوندی ندارم=))) بابا ۴ تا کار بگین برم همین فردا انجام بدم

از تیپش تعریف کن

بگوووو جوووووووووونننن چه تیپی داری 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی رو متوجه نشدی ؟

همه رو 

شوهر من همش رنگ عوض میکنه

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
معمولا آقایون با بی محلی بیشتر جذب میشن  و با توجه در بی محلی بیشتر  یعنی تعادل بین بی مح ...

تیکه هایی از آهنگ مورد علاقشو توییت کنم یا استوری کنم 

ضایه نیست؟

از تیپش تعریف کن بگوووو جوووووووووونننن چه تیپی داری 

این کار جذب که نمی کنه هیچ مسخرست. تعریف کردن از تیب یه نفر مشکل نداره  مشکل اینجای نمیشه به آدمی که قبلا دوست پسرت بوده  اینجوری بگی جوووووون عجب تیپی     رفیق فاب آدم که نیست باهاش اینجوری راحت باشی هنوزم دوس پسرش نیست 

لبخندای ملیح بزن سعی کن گاه بیگاه حالشو بپرسی ولی آویزون نباش🙄اینستا اگه داره فالوش کن ادنجا کاربرد ...

😍😍❤❤

تو معلومه خوب بلد بودی😅😅

ببین اینستا، توییتر و همه چیشو دارم

کلا خیلیییییی صمیمی اییییییم 

دوست صمیمیه

واسه همین اصن حتی نمیدونم چطوری میشه فکرشو ب اون سمت ببرم

این کار جذب که نمی کنه هیچ مسخرست. تعریف کردن از تیب یه نفر مشکل نداره  مشکل اینجای نمیشه به آد ...

صرفا جهت شوخی 

تعریف کردن زیرپوستی جواب میده  

کسی که قبلا دوست پسرت بوده رو نمیشه به آسونی باز دوس پسر کرد   میتونی بگی چرا قبلا کات کرد ...

نمیدونم

خیلی خوب بودیم

انقدر مشاورش و خانوادش تو گوشش خوندن 

یه شب گفت دیگه نباشیم با ی سری دلایل چرت! 

که مثلا من خیلی دوستت دارم ولی اونطوری نمیتونیم باشیم!

حاضرم برای تو بمیرم و... 

الانم دوستیم 

و نمیدونم چیکارا بکنم

تیکه هایی از آهنگ مورد علاقشو توییت کنم یا استوری کنم  ضایه نیست؟

آه بابا یعنی چی توییت کنم استوری کنم.     انگار داری به زبون بی زبونی میگی هلاکتم  بیا و بی تو هرگز    مردا هم که با این کار دم به تله نمیدن که هیچ میفهمن دوسش داری اذیتت میکنن. خاصیت پسرا همینه اگه حسی بهت نداشته باشم و بفهمن فلانی دوسش داری. سعی میکنن اذیتت  کنن  و در نهایت ضایع میشی

😍😍❤❤ تو معلومه خوب بلد بودی😅😅 ببین اینستا، توییتر و همه چیشو دارم کلا خیلیییییی صمیمی ایییییی ...

😂😂😂😂اره دیگه از من گذشت 

استوری عاشقانه بزار مثلا از اینا که کاش بدونی چقدر عاشقتم حالا نه اینطوری لوس از اون با مسماهاش😉

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
اره والا الان میان میگن واقعا باید از مطلقه ها ترسید😂 اینایی که یادم میاد: اصلا بلند و طولانی ...

مرسی😂😘

اسکرین شات گرفتم صبا ک چشم باز میکنم بخونمش ک برندارم هی بهش پیام بدم🤣

حالا ب نظرتون

مثلا این فردا امتحان داره 

من بهش پیام بدم و بپرسم ک چطور دادی؟ یا ب رو خودم نیارم