2777
2789
عنوان

بیاید اصول دلبری رو بگین=) اگه آقایون هم نظری دارن بگن=))

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 98 پست
معمولا آقایون با بی محلی بیشتر جذب میشن  و با توجه در بی محلی بیشتر  یعنی تعادل بین بی مح ...

هن  

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا موافق اینممم خب وقتی طرف حوصله ناز و ادا و دلبری منو نداره چیکار کنم خب😅

آره والله  تحویل نگیر دلبری کیلو چنده مردا باید دلبری کنن نه ما 😂

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

خخخ من الان میرفتم خیال ببافم بخوابم کار هر روزمه😂

واااااییی من داغون شدم

نکنه اسفندماهی هستی 

خستم از خیالات

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
من خودمم که شرایط اینه دیگه😅 در واقع هدفم از این تاپیک اینه ک دوست صمیمی ای که قبلا دوس پسرم بود ر ...

کسی که قبلا دوست پسرت بوده رو نمیشه به آسونی باز دوس پسر کرد   میتونی بگی چرا قبلا کات کردی ؟ 

وای دقیقا دیدی یه سریا اماده حمله به آدمن؟ با ترس و لرز خودم تاپیک زدم😂😂 بگو عزیزم  دعای خ ...

اره والا الان میان میگن واقعا باید از مطلقه ها ترسید😂

اینایی که یادم میاد:

اصلا بلند و طولانی نخند،ریسه نرو از خنده،ملیح بخند😁

سعی کن همیشه تمیز باشی و عطر ملایمی داشته باشی،آرایش غلیظ و اینا اصلا،طوری که متوجه نشه ارایشه فکر کنه صرفا زیبایی خودته❤️

خودتو دوست داشته باش،کم حرف بزن ولی پر مغز و با آرامش و شمرده.

پشت سر کسی حرف نزن،نا محسوس از فعالیت هات تو حیطه های مختلف بگو،

غر نزن،از وضع جامعه و بیماری و اینا گله نکن،هممون اینارو بلدیم نیاز به شنیدن نداریم.نیاز داریم چیزای خوب و با انرژی بشنویم.

گاهی لبخند داشته باش

طولانی نگاه نکن،خیره نشو

از کلمات مودبانه استفاده کن،شوخی و الفاظ محاوره ای و اینا استفاده نکن

گاهی صحبت کن باهاش و خیلی ریز ازش تعریف کن یا تحسینش کن و بعد چند روز فقط در حد سلام باش مگر اینکه ازت سوالی پرسید جواب بده.

در کل یادت باشه پسرا وقتی بفهمن کسی ازشون خوششون میاد اکثر مواقع از طرف زده میشن.

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
خب با کسی که هر روز میبینیش (کار) روزی ۱۰۰۰ بارم مجبورین چت کنین (کار) چطوری برای این دست نیافتنی ...

هینجور خاستم چیزی بگم جهت خالی نبودن میدان😁😂

❝تو رویایش را بباف،اتفاقش‌خود به خود می افتد❝