2777
2789
عنوان

بیاید اصول دلبری رو بگین=) اگه آقایون هم نظری دارن بگن=))

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 98 پست

اینا رو ولش بچه ها من چه کنم کمتر رویاپردازی کنم 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیگ اخرین دفعست میزارم😂😩

نخند مسواک گرونه

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
😆😖😓😩😩

خوشگلی 

خ و ش گ ل

زیبا 

جذاب 

هههخخخهخخ

معمولا آقایون با بی محلی بیشتر جذب میشن  و با توجه در بی محلی بیشتر 

یعنی تعادل بین بی محلی و گهگاهی توجه  در عین بی محلی به فرد مورد نظر

غیر مستقیم ببینید چه چیزایی خوشش میاد مثل مثال میزنم عاشق  کارای هیجانیه یا عاشق فلان اهنگ سعی  کنید گاهی نه همیشه یهو کارای هیجانی کنید  یا یه متن از اهنگ و زمزمه کنید

زیاد آرایش نکنید کلا با زیاااد آرایش کردن ذهن فرد مورد نظر حالت چه زن چه مرد رو طرفی سوق میدید که ناخدا گاه فک مزخرف در موردتون بکنه ویا بفهمه برای جلب توجه اون این کارو میکنید  

خب حالا ما ک ذاتی نداریم چ کنیم؟=)) عکست کجاست؟

لبخندای ملیح بزن سعی کن گاه بیگاه حالشو بپرسی ولی آویزون نباش🙄اینستا اگه داره فالوش کن ادنجا کاربردی تر میتونی خرش کنی😂وقتی اومد دایرکت به حرفش بگیر😂ای خدا ببین چه کارا که از آدم نمیخواین اصن به من چه😖

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍