2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو ایندت روشنه ولی بااین نه بهتره اینا میان سراغت بصبر

لطفا مال منم بگو بخدا گیر کردم بد جور ایا امسال بچه دار شم خوبه یا بزارم واسه سال بعد 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   

دوستان خیلی معذرت میخام اگه جواباتونو ندادم 

چون وقت نداشتم بخاطر همین ب 5 نفر اول جواب دادم

ولی اگه سوالتون واجب بود  درخواست بدین تو خصوصی بپرسین یا فردا تو همین تاپیک یا تاپیک دیگه تگم  کنین سوالتونو بپرسین ج میدم

درضمن یک سوالو  چندین بار از  ادمای مختلف نپرسین چون شاید یکی انرژی منفی داشته باشه و اونچیزی ک قراره اتفاق بیفته نیفته

شبتون بخیر

عزیزم گفتم فقط یک سوال حسش معمولی و مثبته عزیزم ازدواج نمیبینم فعلا عزیزم اون کسی که مدنظرتونه اح ...

من کی مامان میشم؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ببین گلم من تو بارداریا همیشه باید طرفو ببینم خداشاهده همش درست درومده گفتم ولی اسمتو بگو تا بگم

منم اسممو بگم بهم میگین؟💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
عزیزم توروخدا به منم بگو حس پدر مادرشوهرم به من چیه سوهرم متوجه نیشه خوبی مارو نمی خوان دراینده رفتا ...

عزیزم پدرشوهرت و مادرشورت ادمای بدعنقی هستن و درست بشو نیستن 

مخصوصا مادر شوهرت 

اصلا معلوم نیست با خودششم چند چنده

تو بیخیال باش . خودتو بزنی ب بیخیالی کمتر ادا در میارن

عزیزم پدرشوهرت و مادرشورت ادمای بدعنقی هستن و درست بشو نیستن  مخصوصا مادر شوهرت  اصلا مع ...

عزیزم میشه بهم بگی شوهرم متوجه رفتارشون میشه بعد رفتار سوهرم باهاشون چجورمیشه؟؟؟

توروخدا اینارو بهم بگو بخت دخترم خوبه غریب ازدواجش یا فامیل خوشلخت میشه ؟؟؟

با یه جیز دیگه جرا مادرشوهرم اصرار داره بچه رو چشم باز ببینه فقط خیلی رفتارش عیر عادیه؟؟؟؟

توروخدا حست راحب اینا بگو ثواب داره از بس فکر کردم به ابن موضوعها 

عزیزم میشه بهم بگی شوهرم متوجه رفتارشون میشه بعد رفتار سوهرم باهاشون چجورمیشه؟؟؟ توروخدا اینارو بهم ...

عزیزم ببین شوهرت کاملا متوجه رفتار اشتباه اوناست تو دلش هم بهت حق میده

اما نمیتونه ب زبون بیاره و ازت دفاع کنه یا مثلا تو روی پدرمادرش وایسه

دخترتون با غریبه ازدواج میکنه بله انشالله خوشبختم میشه 

عزیزم سوال سومت رو نمیفهمم یعنی چی چشم باز؟ یعنی روشن فکر و اینا؟ 

عزیزم ببین شوهرت کاملا متوجه رفتار اشتباه اوناست تو دلش هم بهت حق میده اما نمیتونه ب زبون بیاره و ا ...

از وقتی بچه ام دنیا اومد تا الان که پنج ماهش هست نمیدونم هدفش چیه اخه هم پدر مادرشوهرم ادما بدجنسین حرفی هم بی هدف نمیزنن 

مدامم می خواد طلاق منو بگیرن شوهرم‌بها به حرفشون نداده نمدونم چه دشمنی با من دارن

حالا همش این حرفش منو شک انداخته اخه چه فرقی داره براش یه بچه پنج ماه چشمش باز باشه یا بسته مثلا به سوهرم میگه فقط چشماش باز بگو بیام ببینمش تماس تصویری میگیره میگه چسماش اه بازن داره نگاه میکنه یا میومد خونمون بزور بچه رو میگفت بیدار کنین چشماش باز باشه  با میکفت عکس چشم باز بدین ولی احساس میکنم گفتن اینکه عکس چشم باز باشه برا رد گم کنی میگفت عکس رو جوری که دیکه یبار سوهرم به من گفت مادرم چه اصراری به چشم باز بچه داره خیلی سک کردم بهش من کلی ادم بچه ام دیدن حتی مادر خودم هبچ اصراری به چشم باز بچه ندارن همینجور خواهرم پدرم می خوام بدونم حست چی میگه راجب منطورش