2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بگو لطفا......شوهرم همش داره کارای اشتباه انجام میده...چی میشه بنظرت..رابطمون؟ سرش به سنگ میخور ...

100البته خیلیم پشیمون خواهد شد

چیزی نمونده تا پشیمونیش 

سعی کن اگه ابراز پشیمونی کرد و اشتباهاتش قبول کرد پا به پا باهاش باشی مثل یه دوست 

فاز نصیحت هم برندار . راه  حل بذار جلوش

سلام دوستای گل با اجازه ی استارتر..یه پیج آرایشی بهداشتی دارم کلی محصولات خوب و با کیفیت با قیمت مناسب دارم اگه دست داشتین عضو پیجم بشیدarayeshi_behdashtii1

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
رسیدنتون 50 50 هست یه مانع و مخالفت خانم از سمت عشقتون میبینم ممکنه خواهر یا مادرش باشه  البت ...

من کی مامان میشم؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
100البته خیلیم پشیمون خواهد شد چیزی نمونده تا پشیمونیش  سعی کن اگه ابراز پشیمونی کرد و اشتباه ...

میشه لطفابگی بااونی که توذهنمه خوشبخت میشم یاجدامیشیم؟واینکه اخلاقش بهترمیشه یانه؟؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
تا ۵ماه دیه یه خبر عالی بهت میرسع دیه نمیدونم از سمت کیع

جوابمو ندادی گلم 😢

رژیمی گرفتم که بچه م تپل بشه و سزارینم قطعی بشه سوالم ابنه بچه اون وزن میشه و من سزارین میشم سر موعد ؟؟؟ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

تورووووووووخدابگوعشق من برمسگرده پسرخالمه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

عزیزم توروخدا به منم بگو حس پدر مادرشوهرم به من چیه سوهرم متوجه نیشه خوبی مارو نمی خوان دراینده رفتارش چجور میشه باهاسون؟؟؟

توروخدا اینم بگو چرا مادرشوهرم اصرار داره هر وقت می خواد بچه منو ببینه اصرار داره چشمش باز باشه؟؟؟؟؟