2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 448 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا.ی شاخه گل چیه اخه.اختلاس ک نمیکنیم.منم در ورودی کلی گل دارم هردفعه میبینم ازش میچینن میبرن

من یه اعترافی بکنم یه بار خیلی تو فاز گل بودم یه رز مینیاتوری بود 

خیلی دوسش داشتم یه بار خواستم یکی از گلاشو بکنم ولی تا خواستم بکنم اشتباهی شکستم بعدش گفتم وای چه غلطی کردم کل گلو از خاک درآوردم آوردم کاشتم تو حیاط 

اصلا نمیدونم فازم چی بود 😐😔

الان دزد محسوب میشم نه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
عهههه ناراحت نمیشی؟راستش اعتراف میکنم من ی شاخه یه چیدم از در خونه ها مردم الان ۳تا گلدون ناز یخی دا ...

ن.همینجور ک من گل دوس دارم اون بنده خداهم دوس داره.احسنت.ب شما خانم زرنگ..انتقام هرچی اختلاسگر بودو گرفتی.با سه تا گلدون

هر بار این درو محکم ببند برو
تو افتادی روش 😂😂😂😂😂 خوبه نرفته چشم و گوشت 

نه نرفت ولی نابود شد کلا 

بعد اون دونه دونه برگاشو مثلا تکثیر کردم اونا هم خراب شدن تا آخرین وجود😂

ببین سانسوریا باید جاش خنک باشه اطرافشم بذار مرطوب باشه تو زیرگلدونیش جزیره درشت کن و سنگریزه.‌اب هم ...

من یه اعترافی بکنم یه بار خیلی تو فاز گل بودم یه رز مینیاتوری بود 

خیلی دوسش داشتم یه بار خواستم یکی از گلاشو بکنم ولی تا خواستم بکنم اشتباهی شکستم بعدش گفتم وای چه غلطی کردم کل گلو از خاک درآوردم آوردم کاشتم تو حیاط 

اصلا نمیدونم فازم چی بود 😐😔

الان دزد محسوب میشم نه

من یه اعترافی بکنم یه بار خیلی تو فاز گل بودم یه رز مینیاتوری بود  خیلی دوسش داشتم یه بار خواس ...

منو بگو یه مدت گلا تو مارک میکندم اردیبهشت باغبونه هر دفه یه پارکو نیرفت پر رز میکرد منم شوعرم محبور میکردم نصفه شبا بریم پارک با کدنی و قیچی رز میکندم میاوردم خونه میزدم تو خاک مثلا قلمه که بگیرن. ولی هرگز ریشه دار نشدن و خرابیدن

نه نرفت ولی نابود شد کلا  بعد اون دونه دونه برگاشو مثلا تکثیر کردم اونا هم خراب شدن تا آخرین و ...

اخیی حیفففف وای خیلی گرون شده 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
منو بگو یه مدت گلا تو مارک میکندم اردیبهشت باغبونه هر دفه یه پارکو نیرفت پر رز میکرد منم شوعرم محبور ...

اخه تو شاخشو میکندی .من از ریشه درآوردم اونم از جلوی خونه😐😐

من یه اعترافی بکنم یه بار خیلی تو فاز گل بودم یه رز مینیاتوری بود  خیلی دوسش داشتم یه بار خواس ...

شما از همون اول تو فاز بردن همشون بودی ب خونه.ن ی شاخش..درکت میکنم    

هر بار این درو محکم ببند برو

نمیدونم چرا گاهی خون به مغز ادم نمیرسه ما یه بار میخواستیم تو یه پاساژ که پر از این سانسوریا ابلقا بود یه شاخه بکنیم بیاریم تکثیر کنیم نگهبانش اومد شوهرم خول شد گفت اقا ببخشید یه شاخه از اینو میشه بردارم یارو گفت نه اقا میدونی چقدر پولشه کسبه کلی هزینه کردن وایییی من اومدم تو ماشین انقدر خندیییدمممممم 😂😂😂😂 دزد مثبتتتت 

خالم یه بزرگشو داره  نحوه تکثیر درستو میگی؟ برم ازش بگیرم😁

بخدا تا حالا گیرم نیمده ولی سرچ کن گوگل مو به مو میاره وای یه برگ بیار چند تا گلدون بزن باید تیکه تیکه کنی گوگل بزن تکثیر سانسوریا ابلق