2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 448 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من سنسوریا دارم الان برگش خمیده شده و خودش رو جمع کرده نمیدونم مشکلش چیه  پشت پنجره جنوبی ...

وای من میمیرم برا سنسوریا اگر ابلقه خیلی گرون شده تا خراب نشده یه برگهاش رو تکثیر کن تو نت بزن روشش هست 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
اطرافش حشره های ریز ریز هست  یا مثل تار عنکبوت .یا سفیدن

کاکتوس راکتی منو میگی؟یه بار یه تار دیدم ولی اب گرفتم بش رفت . ولی چیزی که همیشه هست از جای خارهاش شیره سفید میزنه بیرون بعد خشک میشه

کاموا رو باید چند لا ببافی یدونه فایده نداره یا طناب 

من نمیدونم چرا وقتی این روشو انجام میدم میام میبینم افتادن😂

یه بارم مامان گلو گذاشت تو تشت پر آب رفتیم😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
دزدی حساب نمیشه؟من یه باغچه تو کوچه هست چند باری کاکتوس راکتی و گل یخی و قاشقی کندم اوردم کاشتم تو گ ...

نه اخه اسیب نزدی بهش که ولی اگر جلو خونه کسیه بهتره بهش بگی یعنی یه جورایی اجازه داشته باشی 

کاکتوس راکتی منو میگی؟یه بار یه تار دیدم ولی اب گرفتم بش رفت . ولی چیزی که همیشه هست از جای خارهاش ش ...

نه شما پرسیدی از کجا بفهمیم آفت زده اونو میگم

وای من میمیرم برا سنسوریا اگر ابلقه خیلی گرون شده تا خراب نشده یه برگهاش رو تکثیر کن تو نت بزن روشش ...

نه ابلق نیس سادست ابلق شمال زیاده شاید برم بیارم 

این برگ که لوله شده هم تکثیر میشه؟

من نمیدونم چرا وقتی این روشو انجام میدم میام میبینم افتادن😂 یه بارم مامان گلو گذاشت تو تشت پر آب ر ...

من خیلی شنیدم داییم میکنه میگه خوبه من مادرشوهرم هست گلام تنها نمیشن ولی بطری کوچیکم اب کنی فرو کنی تو خاکش فکر کنم خوب باشه 

اخه الان توی خونه گرمه هر روز خاکشون خشکه پتوس و گندمی هم یک روز در میون اب میدم

آب خیلی زیاااااد میدی 

کمش کن اشکال نداره

نه ابلق نیس سادست ابلق شمال زیاده شاید برم بیارم  این برگ که لوله شده هم تکثیر میشه؟

اره احتمالا بالاخره یه جونی دارهد

اخه الان توی خونه گرمه هر روز خاکشون خشکه پتوس و گندمی هم یک روز در میون اب میدم

ببین سانسوریا باید جاش خنک باشه اطرافشم بذار مرطوب باشه تو زیرگلدونیش جزیره درشت کن و سنگریزه.‌اب هم زیاد نده بش

وای من میمیرم برا سنسوریا اگر ابلقه خیلی گرون شده تا خراب نشده یه برگهاش رو تکثیر کن تو نت بزن روشش ...

سنسوریا داشتم ابلقشو 

از بالای کمد افتادم روش شکست😐