2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱-سیب زمینی سرخ کن

ذرت بریز روش

پنیر بریز روش

من دوس دارم

۲-سیب زمینی بزار تو فر یک ساعت و نیم بپزه

بعد داخلشو باچنگال له کن.کره نمک بزن

توش هر چی دوس داری بریز

مثل گوشت چرخی یا مواد پیتزایا سوسیس سرخ شده و قارچ و ذرت یا..

زیر و روشم پنیر بریز

بزار تو فر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به به 

اینو با ماکارونی و مرغ درست کنی میشه گراتن ماکارونی. 

یه لایه سس بشامل

یه لایه ماکارونی آبکش شده

یه لایه مرغ سرخ شده تو کره و اگه دوست داشتی قارچ 

باز سس بشامل

پنیر پیتزا و..... 

نمیدونم جدیده یا نه ولی محشرهههههههه

اسنک پنیری 

دستور پختش ام بینهایت سادس

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
پیتزا😐😐😐😐خیلی دلم میخواد اونم خودم پز

منم فقط پیتزا خودمو دوس دارم

دیشب یدونشو زدم😛😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وایی دلم خواست حیف ک الان وسایلشو ندارم😕

چیز خاصی نیس

مگه نگفتی با پنیر

برای بعدا میخوای؟😁

من گاهی اینو درست میکنم برا عصرونه سیب زمینی خلال خورد کن بعد قارچ هر مدل دوسداری ولی ورق ورق باشه خورد کن یا نگینی خورد کن بعد روعن زیتون بزن کف ظرفت سیب زمینی بریز بعد قارچ بعد فلفل سیاه بزن با نمک راستی اینو یادم رفت بگم قارچ سیب زمینی بریز تو یه کاسه  نمک بریز فلفل بعد روعن زیتونم بریز روشون چنگ بزن تا فاطی سیب قارچ بشه بعد بریز کف طرفت و بعد پنیر پیتزا اضافه کن ......

بعد یه مدل دیگه هم بلدم سیب بدار تو اب بپزه پوستش بعد بگیر له کن پیاز سرخ کن گوشت چرخ کرده گوسفندی ریش ریش هر کدوم گوشت دوس داشتی من چرخ کرده میزنم بهتر سرخ کن خوب بعد سیب زمینی فلفل نمک بچین تو طرفت کفش روعن زیتون یادت نره بعد سیب فشار بده تو طرف بعد پنیر پیتزا بعد مخلوط گوشت دوباره پنیر پیتزا و بعد سیب و بعد پنیر پیتزا رو هر دو دستور اول دوم میتونی اویشن هم بریزی خیلی خوشمزه با سس میل کن 🥰

منم فقط پیتزا خودمو دوس دارم دیشب یدونشو زدم😛😍

نوش جان .منم مریضم خوب بشم درست میکنم

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

ماکارونی پیچی درست کن با چرخ کرده و فلفل دلمه 

بعد لابه لاش پیر فراوون بریز بزار تو فر عالی میشه 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن