2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس لود نمیشه وگرنه میزاشتم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میدی دستورشو ؟

بله گلم چرا که نه 

یه پیاز متوسط 

ادویه های دلخواه

یه بسته نان تست لازم داره 

سینه مرغ  دو تکه یا سه تا 

پنیر پیتزا 

سس هزار جزیره 

هویج رنده شده 

سبزی خورد شده در صورت تمایل 

اول پیاز ها رو خورد میکنی به صورت نگینی و سرخ میکنی بعد سینه مرغی که به صورت نگینی خورد کردی اضافه میکنی 

می گذاری بپزه بهش هویج و سبزی خرد شده اضافه میکنی و در آخر هم نمک و ادویه ی مورد علاقه ات 

مواد رو میذاری کنار 

تو یه قالب شیشه ای نون تست ها رو میچینی یه لایه پنیر پیتزا می ریزی 

بعد موادی که سرخ کردی اضافه میکنی و دوباره با نون تست روش رو میپوشونی 

سس هزار جزیره رو پخش میکنی روی نون تست ها و در آخر هم کلی پنیر پیتزا میریزی🤤

میزاری داخل توستر یا فر با دمای متوسط 

من توی توستر روی ۱۸۰ میزارم 

اول زیرش رو کمی روشن کن بعدشم بالاش 

پخته و آماده نوش جان😁

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
مرسی عزیزم

😘🥰

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌