2777
2789

من بهداشتم میگفت ۱۶تا ۲۰اما دکترم میگفت ۱۸تا۲۳منم هفته ۲۰رفتم بنظرم بزار ۱۹یا۲۰برو 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجله دارم اخع واس جنسیت

جنسیت رو ک میتونن بگن اما اخه جنین هنوز خیلی کوچولوعه با سونو دوازده هفته فرق نداره زیاد تو ک چهارهفته پیش رفتی سونو اینقدر عجله نکن بزار هفتت بیشتر بشه تا دکتر بتونه همه اندام ها رو کامل چک کنه و مطمئنت کنه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نه بابا صبرمیکنم همون برم انومالی

شوهرمن میگه برو ۱۰۰ تومنه دیگه میگم به پولش کاری ندارم میگم این انتظارو دوست دارم اون لحظه ای که میفهمم جوجم پسره یا دختره کل این انتظارات شیرینیشو نشون میده 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
وای نه من خیلی عجولم مخام زود بدونم

مطمئن باش از من عجولتر نیستی هر لحظه شیرینیه خودشو داره پس بجای عجله لذت ببر چون دیگه برنمیگرده

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
مطمئن باش از من عجولتر نیستی هر لحظه شیرینیه خودشو داره پس بجای عجله لذت ببر چون دیگه برنمیگرده

اره حاملگی خییلی شیرینه.باهم یکیه هفتمون.شکمت جلو اومده؟

پسرم😍🤗