سلام بچه ها تقریبا یه ماه و نیم پیش بخاطراینکه بابام نه که منظری داشته باشه ولی مقایسه بین شوهرمو خواستگار ابجیم کرد شوهرمم با بدترین شکل دعوا راه انداخت که مگه با قد من مشکل داشتی اینا هرجی تونست گفت حالو یه ماه نیمه نرفتم خونه مامانم اینا انقدر دلم گرفته دلم براشون تنگ شده نزدیکم نیستم خودم برم
منظور داشته ک ناراحت شده دیگه فک کن مادر شوهرت تو رو با جاریت مقایسه کنه
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
واقعا شش سال رفت و امد ندارن بعد شما نزدیکی من اگه نزدیک بودم راحت خودم میرفتم انقدر حرص نمیخ ...
عزیزم نمیذاره منم برم ندیدمشون اصلا😐😐😐
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇