2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون با باباشون دعواشون شده خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 67 پست
درسته كار شوهرت اشتباه بوده كه واكنش خيلى تندى نشون داده ولى خب اونطور كه تو گفتى پدرت هم مقصر بوده ...

اره درسته حرفت ولی خب چون مادرش خیلی بدتر از اینا قبلش بهم فوش داد هرچی از دهنش دراومد گفت ولی ولی مثل اون دیگه نکردم الان کلا از دو طرف قطع رابطه ایم

مرسی واقعا خدا کنه بچه هاتون دختر نباشن که با همچین پدری از الان نابود شدن 

یکی دختر یکی پسر واقعا دخترمم خیلی حساس واقعا مثل سگ پشیمونم از ازدواجم بعدشم بچه دار شدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دختر یکی پسر واقعا دخترمم خیلی حساس واقعا مثل سگ پشیمونم از ازدواجم بعدشم بچه دار شدنم

به پسرتون  بگید به خواهرش خیلی محبت کنه از الان بهش یاد بدید دختر با همچین پدری تو سن بلوغ که برسه مشکل عواطفی نی خوره اخرشم میره پی دوست پسر دیگه نمیشه جمعش کرد

به پسرتون  بگید به خواهرش خیلی محبت کنه از الان بهش یاد بدید دختر با همچین پدری تو سن بلوغ ...

اره خدا خودش فقط کمکم کنه بخدا بعضی وقتا میگم طلاق بگیرم باز میگم بچه بابا میخواد 

اگه از لحاظ مالی نی تونید ساپورت کنید نه بچه همچین بابایی نمی خواد 

مالی نه اونقدر ندارم تو این گرونی بخوام بچرخونم ولی دوست دارم یه کار اینترنتی انجام بدم

من خیلی دارم اذیت میشم این وسط بخدا دیگه کشش ندارم

صبور باش بالاخره دعوا و بی احترامی تو هر خانواده ای ممکنه پیش بیاد همین که با رفتن شما مشکلی نداره بازم جای شکر داره چون خیلی مردا هستن که اجازه نمیدن حدااقل این دردسر رو نداری؛ ایشالا برطرف میشه دختر خوب😊

کرج عزیزم

خوب خوبه می تونید تهران کار خوب پیدا کنید اگه تحصیل کرده باشید اکه میتونی برو کار یاد بگیر رشته خیلی مهمه من خدا رو شمارم رشته خوب خوند الانم از لحاظ مالی  زندگیم عالیه 

اگه از لحاظ مالی نی تونید ساپورت کنید نه بچه همچین بابایی نمی خواد 

انقدر ته دلش رو خالی نکنید، مگه بقیه مردها خدای مهر و عطوفتن خیلیا تندمزاجن..حتما فشار زندگی باعث میشه.. دلیل بر پدر بد بودنش که نیست