2777
2789
عنوان

شیرین ترین لحضه عمرتون کی بود؟

452 بازدید | 31 پست

یادتونه؟ بیاین بگین بهترین و شیرینترین لحضه های عمرتون کی بود؟  

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

پسرم دنیا اومد

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم دنیا امد🌹💗💗💗💗

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

روزی که با شوهرم رفتیم خرید عقد و هی سعی میکرد منو بغل کنه و بوس کنه و من اجازه نمیدادم خیلی خوب بود😍

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

شیرین ترین لحظه عمرم وقتیه که بگن شوهرم تست کروناش منفیه  خودمم خوب بشم  بعدم کلا این بیماری ریشه کن بشه  داغون شدیم به خدا

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

رسیدن ب عشقم

گرفتن اولین حقوقم

....

دز طول روز وقتایی هست ک با پسرم تو بغل همیم و اونقدر اون لحظات قشنگه وارامشبخشه ک ب خدا میگم خدایا زمان و نگه دار این لحظاتت چند 

میخوای فقط دنیا از حرکت وایسه