2777
2789
وقتتو پر کن که از فکر وخیال بیای بیرون 

از بدبختی تو قرنطینه چجور سرگرم کنم اخه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میل جنسیش خیلی کمه همش بایدمن برم سمتش هفته ای ی بارشایدبخوادولی من ی روزدرمیون

یه طب سنتی برو پیاز خام ،گرمیجات ،وشیطنت خودتم میتونه تاثیر گذار باشه

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...

اگه شوهرت ذاتا سرد مزاجه نمیتونی کار زیادی بکنی سعی کن مزاجت رو تعدیل کنی و اینکه سعی کن روزانه اینقد از خودت کار بکشی تا در طول روز فقط بتونی به خواب فک کنی نه چیز دیگه😀

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

خیلییی سخته..خیلی...زندگی زن گرم مزاج با مرد سردمزاج سخت تر از برعکسشه.....من خودمم گرمم ..نامزد سابق ام فوق العاده سرد بود....یعنی شرط کرده بود در زندگی نهایت نهایت ماهی دو بار رابطه باشه اونم نه کامل....جدا شدم....و اگر قسمت باشه ازدواج بخوام بکنم حتما یکی از معیارهام با طرف مقابل تفاهم در این مورده....چون مسیله ی کمی نیست.....حتما دلیلش رو جویا شو....علتش کاهش هورمون مردانه..افزایش قند خون.. اثر داروهای ضد افسردگی یا ضد فشار خون میتونه باشه تا استرس و فشارهای اقتصادی و کاری و افسردگی ....باید س.ک.س تراپ مراجعه کنید

ببخشید این حرفم بی ربطه ولی منم گرم مزاجم هر چی مثله انبه موز گردو و ...میخورم کهیر میزنه صورتم.چیکا ...

شما اگر گرم مزاجی باید مصرف گرمی ات کمتر باشه...یعنی تغذیه ات رو رو به سردی بیشتر ببری نه گرمی

منم مثل تو بودم دوسال خودمه کشتم نشد که نشد بعد ولش کردم الان اون دنبالمه من محلش نمیدم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
حب گرمه که یه جوریه ان دیگه

نه اتفاقا.به ادمای خشک بیشتر میخوره تا گرم. آدمای خشکن که یه خطی حرف میزنن.آدمای گرم پر چونه و مفصل صحبت میکنن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
شما اگر گرم مزاجی باید مصرف گرمی ات کمتر باشه...یعنی تغذیه ات رو رو به سردی بیشتر ببری نه گرمی

اخه چقد سردی بخورم تا اخر عمرم؟

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
رابطتو با خدا زیاد کن

هر کاری جای خود داره...باور کن اگر با ارتباط زیاد با خدا میل ج.ن.سی رو میشد کنترل کرد هیچ کدام از افراد مومن ازدواج نمی‌کردن...این یک میل طبیعیه و یک نیاز در همه ی انسانها....باید برآورده بشه