یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تهرانه آقاست ولی مشهد هم چندباری پرونده گرفته واقعا کارش بیسته مهریه دوست منو کامل گرفت با دلسوزی تمام کار میکنه جوری شده بود که شوهرش به یکی از دوستانش این وکیل زو پیشنهاد داده بود درصورتی که خودشم وکیل داشت
اگه میشه طلاق نگیر من میشناسمت و تا حدودی در جریان تاپیکاتم گناه داره پسرت
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اهان مرسی زنگ میزنم بینم چی میگه براشون مشکل وکالت شهرای دیگرو بگیرن؟با این وضع کرونا هی می ...
نمیدونم تماس بگیرید چون کارشون اینه شنیدم شهرهای دیگه هم کار انجام میدن ولی واقعا کارو با دل و جون انجام میده دوستم ناامید شده بود تمام حق و حقوقش رو تونست کامل بگیره تمام کارهاشم وکیل انجام داد