2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و خونه دار بیاینننن!کدومتون ناراضی هستین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 82 پست
اهان یعنی۲۴،۴۸؟

ن عزیزم کلن شیفتی ام...هر ماه فرق داره...گاهی یه هفته فشرده هستم...گاهی یه صبح هستم سه روز آف وخونه ...گاهی یه شب میرم تا ظهر بعدش۱۸ساعت بعدش ۳روز خونه م...تنها بدیش اینه ک تعطبل و عیر تعطیل نداره بیمارستانه دیگه شب وروز نداریم گردشی کار میکنبم همواریمون باهمکاراخوبه...یکی بخاد پونزده روز بره مزخصی یا ازدواج کنه و...براش پوشش میدیم مثلن من با این ک زنم و خونه دار بچه دار شیفتای همکار اقامو کامل پوش دادم ب کار دیگه ش برسه...سنش هم زیاده...اونم وقتی من رفتم مسافرت با یکی از بچه ها ۱۶روز مرخصی منو پوشش دادن...همه چی بستگی ب محیط داره

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
چقدر خوبه عزیزم دعا کن شرایط منم بهتر بشه

انشالله خدا ب همه کمک کنه خصوصا شما

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@افرا____
سلام خانمی خوبین؟!؟

ببخشید شما تو یه تاپیکی بودین گفتین شاغل هستم و ناراضی هستین؟؟؟؟

من میخوام استخدام بشم و در حال اقدام هستم

یعنی شما از شاغل بودن ناراضی هستین؟؟؟اذیت میشین ؟؟؟

توكل بر خدا...♥️
اره عزیزم من ۱۵ سال شاغل بودم تا ۲ ماه پیش. نظر شخصی من طبق تجربم اینه که شاغل بودن بعد از ازدواج و ...

خب یعنی با خونه موندن مگه آدم جوونی میکنه؟!؟با پختن و بشور و بساب؟!؟باز وقتی شاغل هستی تو جامعه هستی و مفید واقع میشی 

نمیدونم

یعنی الان شما راضی هستی از اینکه خونه داری میکنی بعد شاغل بودن؟

توكل بر خدا...♥️
عزیزم من کارم اداری بود و روزی با ۲۰۰ . ۳۰۰ تا ادم برخورد و مراوده داشتم شغلم پر درد سر .. حساس .. پ ...

خیلییییی ممنون بابت توضیحاتتون عالی بود 

و شاید همین باهم شده آرامش داشته باشین که هر دو رو امتحان کزدین و حسرت نمیخورید

بالاخره خونه بودن و از این لحاظ ها راحته ولی استقلال مالی داشتن هم بنظرم هست و البته من سنم کمه و شاید زیاد درک نکنم نسبت به شمای با تجربه

توكل بر خدا...♥️