2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و خونه دار بیاینننن!کدومتون ناراضی هستین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 82 پست

هركدوم مزايا و معايب خودش رو داره

بايد ببيني خودت از زندگي چي ميخواي

خانه داري اصلا بد نيست و خيليم خوبه؛چون تمام وقت كناربچه هاتي به كاراي خونت ميرسي همه چيت با برنامه ست شب كع شوهرت مياد سرحالي و باهم وقت ميگذرونيد

شاعل بودن هم خوبه به شرطي كه جاي زن و مرد عوض نشه يعني توتمام مخارج خونه رو ندي

از اون طرفم بي نياز نباشي كه شوهرت حس كنه هيچ نقش خاصي تو زندگيت نداره

حالا نريزين سرم ولي خيانت در خانواده هايي ك زن شاغله بيشتره چون مرد احساس تامين كنندگيش برطرف نميشه و زن هم به وظايف زناشويي به خوبي رسيدگي نميكنه

ولي اگه شاغل باشي و بتوني كاراتو با برنامه پيش بيري عاليه

ديش ديري ديرين ماشالله
اعه چه طرز فکر قشنگییییی وای مرسی من فک میکردم اونوقت دیگه آدم نمیرسه به کار و خونه و..

من زمان‌مجردی عادت به بولت ژورنال داشتم همیشه کارام انجام میشد 

الانم واقعا نوشتن برنامه بهم کمک میکنه دستم میاد تو ماه و هفته و فردا میخوام چکار کنم سردرگم نیستم

میدونستم ۱۵ و۱هر ماه ارایشگاه میرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر میگه هر کی کار کنه پول بریزه تو جیب شوهرش سقط و....

😂😂😂😂چقدر عصبانی

البته خب ایشونم راست میگن ها

طوری نباشه که چون زن شاغل شد پس مرد کار نکنه و از زن پول بگیره

زن در صورت شاغل بودن هم باید تکیه اش به همسر باشه

توكل بر خدا...♥️
هركدوم مزايا و معايب خودش رو داره بايد ببيني خودت از زندگي چي ميخواي خانه داري اصلا بد نيست و ...

درسته 

خب نباشد کار رو گرفت و رندگی رو بیخیال شد

باید تعادل داشت بین هر دو

خب شوهر هم میره سرکار و میاد باید زن خیانت کنه ؟

یا وقتی خسته اس درکش نکنه؟

توكل بر خدا...♥️
بله هم کارمندم هم عصرا یه جای دیگه ازاد کار میکنم در کل  خیلی خسته و فرسوده میشه آدم، به نطرم ...

خب شما دیگه خیلی کار میکنید خدا قوت...من شیفتی ام نصف ماه خونه ام....ولی در عوض شیفت شب و عصر روز تعطیل دارم...کادر بیمارستان م...ولی راصیم...مثلن یه شب میرم دو روز بیکارم...شبم ک بچه پیش باباشه و خابن خیالم راحته

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
من ۶ سال از ۱۱ سال زندگی مشترکم شاغل بودم الان هم ۵ ساله که خانه دار هستم بعد از دتیا اومدن دخترم و ...

یعنی الان از اینکه خونه دار هستین راضی هستین؟؟

شاغل بودن خوب نبود؟

توكل بر خدا...♥️
خب شما دیگه خیلی کار میکنید خدا قوت...من شیفتی ام نصف ماه خونه ام....ولی در عوض شیفت شب و عصر روز تع ...

چقدر خوبه عزیزم دعا کن شرایط منم بهتر بشه

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
یعنی الان از اینکه خونه دار هستین راضی هستین؟؟ شاغل بودن خوب نبود؟

بحث راضی یا ناراضی بودن نیست

من الان یه مادر دارم که متاسفانه مبتلا به الزایمر هستش

نمیتونم برم سر کار به هیچ عنوان

ولی از شرایط حال حاضر وحشتناکم سعی میکنم یه شرایط قابل تحمل تر بسازم

من ۱۳ سال پیش کارشناسی ارشدم رو گرفتم و سالها دانشگاه تدریس کردم

ولی الان که مجبورم سعی میکنم از خونه داری لذت ببرم

با اینکه عاشق کارمم بودم

تو هر شرایطی هستید سعی کنید خودتون رو وفق بدید و راضی باشید

اعه چه طرز فکر قشنگییییی وای مرسی من فک میکردم اونوقت دیگه آدم نمیرسه به کار و خونه و..

ن بابا منم دقزق مثل این دوستمون هستم....یعنی پارک وتفریح و خرید و همه رو دارم..الن ب خاطر کرونا توخونه م مرخصی استعلاجیم باردارم...واقعن افسرده شدم...چون دستمم زرنگه کارای خونه رو سه سوته انجام میدم بقیه روز همش بیکارم....تازه اونوقتا سر کار بودم کیک ومربا و ترشی و خیارشور وسبزی خورشتی وهمه چیمم خونگی بود...اصلن روزا نمیخابم....از تنبلی بیزارم...البت میگم شوهرمم کمک حاله مثلن جارو برقیو کلن با اونه..  

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
شغلتون چیه؟

کارشناس رادیولوژی در خدمت شما...البت استخدام دولتی خصوصی چون کارش دوبرابر هبچ وقت نرفتم